Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transfer surprinzător făcut de Olăroiu! Al Sharjah a luat un jucător de la Barcelona

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/09/2022 la 14:14 GMT+3

Cosmin Olăroiu poate profita de situația incertă de la Barcelona și este pe cale să transfere un mijlocaș al catalanilor. Al Sharjah a făcut o ofertă pentru Miralem Pjanic, iar Barcelona trebuie să dea un răspuns în aceste zile.

Pjanic - Real Sociedad-Barcellona - Supercoppa di Spagna 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Al Sharjah l-a transferat gratuit pe Miralem Pjanic de la Barcelona. Bosniacul de 32 de ani a semnat un contract valabil doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Articol inițial scris de Dani Morar
Barcelona a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere economic. Catalanii au fost nevoiți să se despartă de mai mulți jucători după transferurile realizate pentru a putea păstra un echilibru din punct de vedere salarial. Astfel, jucători ca Aubameyang sau Braithwaite au fost nevoiți să îi părăsească pe catalani, chiar dacă își puteau arăta calitățile și în acest sezon.
Miralem Pjanic este și el pe punct de plecare. Xavi nu l-a folosit deloc în noul sezon, iar Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a intrat pe fir. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, arabii au înaintat o ofertă, perioada de transferuri fiind mai lungă decât în Europa.
"Miralem Pjanic a primit o ofertă de la Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite. Echipa i-a pus pe masă un contract valabil pe 3 ani, astfel că este o șansă ca Pjanic să îi părăsească pe catalani. Perioada de transferuri este încă deschisă în această țară, iar Barcelona este deschisă să îl lase pe Pjanic să plece", a scris Fabrizio Romano.
Citește și:

Xavi a fost mulțumit de Pjanic în perioada de pregătire, dar nu l-a utilizat în meciurile oficiale

Pjanic părea să fie o variantă bună pentru banca de rezerve a Barcelonei, după pregătirea bună făcută în vară sub comanda lui Xavi. Antrenorul s-a declarat foarte mulțumit de cum s-a antrenat mijlocașul și i-a lăudat calitățile tehnice.
"Mi-a plãcut foarte mult. S-a adaptat foarte bine în vestiar ?i nu numai. Are o viziune unicã. Este un jucãtor grozav. Vom vedea de acum pânã la finalul perioadei de pregãtire. Tehnic e foarte bun", a spus Xavi.
Bosniacul era dispus să renunțe la o parte din salariul său, doar pentru a juca și în acest an la Barcelona. Sosit de la Juventus, în 2020, mijlocașul nu a impresionat la catalani și a strâns doar 19 partide în primul său sezon pe Camp Nou. Anul trecut a fost împrumutat la Beșiktaș Istanbul, unde a jucat 20 de meciuri, fără a reuși vreun gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo