Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fratele lui Messi: "Dacă revenim la Barcelona, facem curățenie!". Ce a spus despre Joan Laporta

Alex Masgras

Publicat 08/02/2023 la 19:22 GMT+2

Chiar dacă Lionel Messi a plecat de la Barcelona la PSG în vara anului 2021, catalanii nu și-au pierdut speranța în ceea ce privește revenirea argentinianului pe Camp Nou. Fratele lui Messi, Matias, a făcut recent câteva comentarii despre o posibilă revenire a starului argentinian la clubul catalan.

Joan Laporta (left) and Lionel Messi - FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a despărțit de Barcelona în vara anului 2021 și a semnat cu PSG. Contractul argentinianului cu echipa de pe Parc des Princes expiră la finalul acestui sezon, iar o înțelegere între cele două părți pentru o prelungire a contractului nu s-a concretizat până în acest moment.
Fanii Barcelonei visează la o posibilă revenire a lui Messi pe Camp Nou în viitorul apropiat, dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici. Potrivit Marca, fratele lui Messi, Matias, a vorbit pe Twitch despre o revenire a fratelui său la Barcelona.
Matias Messi a spus că nu se pune problema unei reveniri pe Camp Nou, dar dacă acest lucru se va întâmpla, se pregătește o "curățenie", iar printre cei vizați se numără și Joan Laporta, președintele clubului.
"Am văzut un clip în care se spunea că Messi ar trebui să revină la Barcelona. Am râs, nu ne întoarcem la Barcelona. Dacă o să o facem, vom face curățenie care o să îl includă și pe Joan Laporta", a spus Matias Messi.
Citește și:

Matias Messi, dezamăgit și de fanii Barcelonei: "Nu l-au susținut"

Fratele lui Messi a fost dezamăgit și de fanii Barcelonei, despre care spune că nu au făcut suficient de multe lucruri pentru starul argentinian să rămână la clubul catalan:
"Oamenii nu l-au susținut. Ar fi trebuit să protesteze, să îl facă pe Laporta să plece și să rămână Messi. Spaniolii sunt niște trădători", a mai spus acesta.
Cuvintele dure la adresa Barcelonei nu s-au oprit aici din partea lui Matias Messi. Fratele starului de la PSG a făcut o altă remarcă controversată, spunând că nimeni nu știa de Barcelona înainte ca fratele său să scrie istorie pe Camp Nou:
"Nu știu de voi, dar Barcelona a devenit cunoscută mulțumită lui Messi. Nimeni nu știa de ei înainte. Toți cei care au avut șansa de a merge la Barcelona și de a vedea muzeul, au putut vedea că e muzeul lui Messi", a mai spus Matias Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo