Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pentru englezul legitimat la Borussia Dortmund se vor duela în perioada de mercato de vara viitoare Liverpool și Real Madrid.
Deși s-a crezut că echipa lui Jurgen Klopp este favorită să-i obțină transferul, se pare că mijlocașul de 19 ani este tot mai aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu.
Jurnaliștii de la Marca au anunțat că 'galacticii' ar fi discutat deja cu fotbalistul, pe urmele căruia se află încă din 2019. Oficialii madrilenilor i-ar fi transmis lui Bellingham să nu-și prelungească înțelegerea cu cei de la Dortmund, care este valabilă până în 2025.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM O ZI
Mai mult, campioana Spaniei ar avea și avantajul de a nu se lupta prea mult cu cei de la Borussia. Șefii nemților ar fi de acord să-l lase pe Bellingham să plece la finalul actualului sezon, acceptând chiar să renunțe la o parte importantă din suma cerută inițial.
Astfel, dacă îl vor convinge pe englez să îi aleagă, cei de la Real Madrid vor trebui să plătească în schimbul lui doar 93 de milioane de euro, față de 150 de milioane de euro, cât voia Borussia.
Citește și:

Bellingham, principala țintă a lui Liverpool

Liverpool a făcut din Jude Bellingham principalul obiectiv pentru perioada de mercato din vara viitoare. Klopp are nevoie de întăriri la mijlocul terenului și englezul de la Dortmund pare candidatul ideal.
În contextul în care Gerrard a fost idolul copilăriei lui Jude, lucrurile păreau că se leagă, dar "cormoranii" ar fi pierdut deja bătălia. Ca și în cazul lui Aurelien Tchouameni, fotbalistul dorit intens de Liverpool în această vară, Bellingham va alege Bernabeu.
Real Madrid vrea să reconstruiască linia de mijloc, în contextul în care Modric a ajuns la o vârstă, iar Kroos are evoluții oscilante. Tchouameni - Camavinga - Bellingham este tripleta pe care Florentino Perez pariază pentru următorul deceniu.
"Bellingham își dorește să facă parte din noul proiect de la Real Madrid. Va fi o schimbare de generații la mijlocul terenului pentru 'galactici', iar Jude e convins că poate fi un fotbalist important în acest demers. Intenția lui a fost mereu să aștepte oferta Realului și, dacă aceasta va veni, de sezonul viitor va evolua pe Bernabeu", a dezvăluit renumitul jurnalist spaniol Jose Alvarez Haya pentru 'El Chiringuito'.
6 goluri și 13 assisturi a reușit sezonul trecut Bellingham, pentru Dortmund, în toate competițiile. Cifre senzaționale, în contextul în care mijlocașul a împlinit 19 ani abia în această vară, după terminarea sezonului 2021/22.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06