Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La Liga a aprobat planul de viabilitate al Barcelonei! Leo Messi, la un pas de revenirea pe Camp Nou

Dani Morar

Actualizat 07/06/2023 la 15:19 GMT+3

La Liga a aprobat planul de viabilitate al Barcelonei pentru următoarele două sezoane, iar procedurile pentru revenirea lui Leo Messi pe Camp Nou continuă. Catalanii vor să-și elibereze o parte din masa salarială pentru a-și putea repatria legenda.

Lionel Messi of Barcelona lament a failed occasion during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Atletico de Madrid at Camp Nou on May 8, 2021 in Barcelona, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a primit o veste bună din partea Federației Sapniole de Fotbal. La Liga a aprobat planul de viabilitate al clubului pentru următoarele două sezoane, iar revenirea lui Leo Messi pe Camp Nou prinde tot mai mult contur.
Această decizie le permite catalanilor să înregistreze contractele lui Gavi, Ronald Araujo, Sergi Roberto sau Inaki Pena, cei care au semnat recent prelungirea, dar și transferul lui Inigo Martinez, care vine din postura de jucător liber de contract.
Barca nu va putea aduce alți jucători noi până nu își eliberează o parte din masa salarială. Astfel, catalanii sunt obligați să vândă în această vară, iar primul fotbalist informat că ar putea părăsi echipa a fost Franck Kessie.
Potrivit lui Gerard Romero, un jurnalist foarte apropiat al clubului, Barcelona e pregătită să îi facă o ofertă oficială lui Messi chiar azi. Echipa de marketing a campionilor Spaniei lucrează deja la promovarea transferului lui Messi, pentru ca totul să fie pregătit în momentul în care argentinianul va semna, astfel încât încasările să fie cât mai mari.
Citește și:

Jorge Messi și Laporta s-au întâlnit în Barcelona

Barcelona nu renunță, însă, la ideea de a-l readuce pe Camp Nou pe argentinian, deși catalanii nu sunt prea optimiști. Fotbalistul vrea să ia o decizie cât mai curând, în timp ce clubul blaugrana nu poate încă să îi dea asigurări că îi va putea înregistra contractul.
Astăzi, jurnalistul Toni Juanmarti a anunțat că Joan Laporta a avut o întâlnire, la el acasă, cu tatăl lui Leo, Jorge Messi, cei doi discutând despre posibilele condiții pentru revenirea argentinianului la echipa pentru care a scris istorie.
Conform lui Fabrizio Romano, după discuția cu Laporta, Jorge Messi a spus că fostul decar al catalanilor ia în considerare varianta revenirii la Barcelona: "Leo vrea să revină la Barcelona, iar mie mi-ar plăcea să-l văd înapoi la Barça. Transferul la Barça este cu siguranță o opțiune."
Rămâne de văzut dacă clubul blaugrana va putea să-i obțină semnătura sau dacă fostul jucător al celor de la PSG va face pasul spre Arabia Saudită.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo