Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Xavi! Unul dintre oamenii săi de bază de la Barcelona pleacă la finalul sezonului în MLS

Alex Masgras

Publicat 28/11/2022 la 09:43 GMT+2

Sergio Busquets o va părăsi pe Barcelona la finalul sezonului. Mijlocașul care a petrecut 15 ani la prima echipă de pe Camp Nou se va duce din vară la Inter Miami din MLS, echipa lui David Beckham, acolo unde are șanse foarte mari să se reîntâlnească și cu Lionel Messi.

Xavi Hernández en el banquillo del Camp Nou.

Credit imagine: Getty Images

Sergio Busquets va juca la Inter Miami din vară. Contractul mijlocașului spaniol cu Barcelona se va încheia pe 30 iunie 2023, iar Cadena COPE, citați de AS, anunță că Busquets nu va continua pe Camp Nou și va ajunge în Statele Unite ale Americii, la echipa patronată de David Beckham.
Potrivit sursei mai sus menționate, vestea că Busquets va părăsi echipa la finalul acestui sezon este văzută în două moduri diferite pe Camp Nou. Dacă Xavi este dezamăgit, deoarece și-ar fi dorit să îl mai aibă pe fostul său coechipier disponibil pentru cel puțin încă un sezon, conducerea Barcelonei consideră acest lucru o victorie, în contextul în care situația financiară a clubului este departe de a fi una bună.
Sergio Busquets a petrecut 15 sezoane la prima echipă a Barcelonei, acolo unde a jucat până acum 696 de partide și a marcat 18 goluri. Busquets se află pe locul trei în topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri din istoria catalanilor. Pe primul loc este Messi, cu 778 de partide, în timp ce locul al doilea este ocupat de actualul antrenor, Xavi Hernandez, care a evoluat în 767 de partide pentru Barcelona.
Citește și:

Busquets se poate reîntâlni cu Messi la Inter Miami

În cazul în care Sergio Busquets va ajunge la Inter Miami, mijlocașul spaniol se poate reîntâlni cu Lionel Messi. Duminică după-amiază, cei de la The Times au anunțat că starul argentinian al lui PSG este foarte aproape de a semna cu echipa lui David Beckham.
Contractul fostului jucător al Barcelonei la PSG expiră la finalul actualului sezon, astfel că mutarea ar fi posibilă. Inter Miami negociază în Qatar pentru a ajunge la un acord cu Lionel Messi. Superstarul argentinian ar urma să ajungă într-un campionat la care a visat, în Major League Soccer (MLS).
Se pare că influența lui Beckham ar fi, de asemenea, o parte esențială a înțelegerii. În calitate de ambasador al Qatarului la această Cupă Mondială, fostul căpitan al Angliei are o legătură directă cu proprietarii PSG, în timp ce relația sa cu Messi a fost cimentată de colaborarea lor de lungă durată cu Adidas.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo