Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique, negocieri secrete cu un club din La Liga! Ce ar putea urma pentru el după plecarea de la naționala Spaniei

Bianca Dumitru

Actualizat 08/11/2022 la 09:34 GMT+2

Eliminarea lui Atletico Madrid din cupele europene ar putea duce la demiterea lui Diego Simeone de pe banca tehnică. Oficialii clubului au luat deja legătura cu selecționerul Luis Enrique, pe care și-l doresc la echipă din vara anului 2023.

Luis Enrique

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid și-a încheiat prematur sezonul european, clasându-se pe locul 4 în grupa B din Champions League. În urma dezamăgirii cauzate de această eliminare din Europa, conducerea clubului de pe Civitas Metropolitano se gândește la a încheia colaborarea cu Diego Simeone la finalul acestui sezon.
Jurnaliștii El Chiringuito au anunțat de săptămâna trecută că oficialii madrilenilor ar vrea ca noul antrenor al echipei să fie actualul selecționer al Spaniei, Luis Enrique, care își încheie contractul la națională după turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Acum, cei de la publicația El Confidencial au scris că Luis Enrique a avut o întâlnire cu directorul lui Atletico, Gil Marin, care și-ar fi dorit să-l aibă pe banca tehnică pe actualul selecționer chiar dinainte de a semna cu Simeone.
Dacă șefii lui Atletico vor ajunge la un acord cu Luis Enrique, cel mai probabil acesta va prelua echipa în vară, după încheierea actualei stagiuni, el fiind interesat să își ia câteva luni de pauză și apoi să revină pe bancă din sezonul 2023/24.
Citește și:

Atletico Madrid, pierderi importante după eliminarea din Europa

Șefii madrilenilor nu mai vor să continue alături de Diego Simeone, care este cel mai bine plătit antrenor din lume, încasând lunar 3,3 milioane de euro.
Pe lângă dezamăgirea eliminării din Champions League, această încheiere prematură a sezonului european are și un impact important asupra bugetului clubului, pierderile urmând a fi de circa 10%.
Având în vedere că situația financiară nu este tocmai roz, Atletico s-ar putea vedea nevoită să renunțe la mai mulți jucători în perioada de mercato din iarnă, fotbaliști ale căror contracte sunt aproape de final și pe care nu vor să îi piardă gratuit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo