Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique a dezvăluit că îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona! "Ar fi bestial să revină"

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2023 la 18:42 GMT+2

Gerard Pique a oferit un interviu în presa din Spania în care a vorbit, printre altele, despre Lionel Messi. Fostul fotbalist a dezvăluit că și-ar dori ca argentinianul să revină la Barcelona.

Gérard Piqué und Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Gerard Pique a oferit un interviu amplu în presa din Spania, în care a abordat mai multe subiecte importante din fotbalul internațional.
Fostul fundaș a vorbit, printre altele, despre Lionel Messi, al cărui viitor este incert în acest moment, contractul său cu PSG fiind scadent la finalul acestui sezon.
Pique a dezvăluit că și-ar dori ca argentinianul să se întoarcă la Barcelona. Fostul jucător de pe Camp Nou a spus că decizia lui Messi va fi luată în funcție de dorința acestuia de a continua să joace la nivel înalt.
"Numai Leo știe care va fi viitorul lui. A câștigat Cupa Mondială, care a fost marele vis pe care l-a avut și titlul care îi mai rămânea de câștigat. L-a obținut și acum nimeni nu se poate îndoi că este cel mai bun din istorie.
Ce decide va fi problema lui, unde va crede că poate găsi fericirea. Depinde și dacă vrea să continue să concureze la cel mai înalt nivel. Dacă da, Barça poate fi în planurile lui. Dacă vrea să nu mai concureze la acest nivel, ar putea la fel de bine să meargă în MLS.
Ar fi bestial, pentru tot ce ne-a făcut să simțim, ca Messi să joace din nou la Barcelona”, a declarat Pique pentru RAC1, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

LUI PIQUE NU ÎI ESTE DOR DE FOTBAL

Gerard Pique s-a retras din fotbal în noiembrie 2022 după ce a devenit rezervă la Barcelona. Xavi, fostul său coechipier și actual antrenor al catalanilor, i-a preferat tot mai mult în apărare pe Araujo și Christensen.
La câteva luni după ce și-a încheiat cariera, Pique a dezvăluit că nu se mai simțea important în lotul echipei de pe Camp Nou, lucru care a cântărit enorm în luarea deciziei de a se retrage:
"M-am retras din mai multe motive. Am spus mereu că atunci când nu mă mai bucur de fotbal și când nu mă voi mai simți important, voi pleca. Nu m-am mai simțit important, așa cum s-a întâmplat în restul carierei mele, și m-am simțit prost", a spus Pique.
Fotbalistul, care a fost în tribunele de pe Camp Nou la partida tur dintre Barcelona și Manchester United din Europa League, a fost întrebat dacă îi este dor de acțiunea de pe teren:
"Deloc, nici măcar puțin. Sunt foarte, foarte bine. Am mai mult timp liber. Mă uit la Barcelona de fiecare dată când am timp, dar nu ratez mai nimic.
A fost o decizie deliberată, chiar dacă a părut că a fost luată pe moment. Am considerat că a fost momentul potrivit după săptămâni în care m-am tot gândit și nu regret", a adăugat fostul fundaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo