Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique a tras un semnal de alarmă cu privire la negocierile dintre Barcelona și Messi pentru revenirea pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Publicat 02/04/2023 la 11:07 GMT+3

Gerard Pique a comentat informațiile potrivit cărora Barcelona ar fi în negocieri cu reprezentanții lui Lionel Messi pentru revenirea acestuia pe Camp Nou. Fostul fundaș a tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care decurg discuțiile.

Pique and Messi

Credit imagine: Getty Images

În ultimele zile, jurnaliștii din Spania au anunțat că șefii Barcelonei au pus la cale un plan amplu prin care să-l readucă pe Messi pe Camp Nou, iar prim-vicepreședintele clubului, Rafa Yuste, a confirmat apoi că există chiar și negocieri în acest sens.
Gerard Pique a comentat, într-o discuție cu jurnalistul Gerard Romero, posibilitatea ca Lionel Messi se întoarcă la Barcelona. Fostul fundaș a spus că ar fi incredibil pentru toți cei de la club și pentru suporteri.
Cu toate astea, Pique a ținut să tragă și un semnal de alarmă, precizând că lucrurile nu ar trebui să fie forțate, pentru că riscă să devină contraproductive.
"Îl cunosc pe Rafa Yuste și știu cum este. Este o persoană foarte bună și îți va spune mereu ceea ce vrei să auzi. Este o persoană grozavă și va alege cuvintele potrivite pentru a spune ceea ce îți place să auzi. De acolo înainte nu mai e nimic, din câte știu eu.
Evident, pentru toți cei din jurul Barcelonei ar fi incredibil dacă Leo s-ar întoarce, dar se ajunge un punct în care forțarea situațiilor atât de mult poate fi chiar contraproductivă. Aș lăsa lucrurile să meargă de la sine, să se întâmple natural.
Dacă până la urmă trebuie să ajungă să iasă bine, va ajunge să iasă. Dacă există intenție de ambele părți, o operațiune în lumea fotbalului se poate face oricând, atât timp cât ambele părți vor asta", a declarat Gerard Pique.
Citește și:

CUM ARATĂ OFERTA PE CARE BARCELONA I-O PREGĂTEȘTE LUI MESSI

În acest weekend, jurnaliștii Le Parisien au prezentat câteva detalii din contractul pe care Barcelona îl pregătește pentru Messi. Conform acestora, fotbalistul ar urma să primească un salariu de maxim 10 milioane de euro pe sezon.
Acestei sume i se vor adăuga o parte din banii încasați din vânzarea de tricouri și de bilete la meciurile de acasă și o parte din veniturile realizate pe baza contractelor cu noii sponsori, care vor fi sosit la club ca urmare a revenirii lui Messi pe Camp Nou.
Singurul aspect cert din acest moment este că, la rândul său, PSG își dorește să-l păstreze pe Messi și în sezonul viitor și va face eforturi mari în acest sens. Indiferent ce va alege, e din ce în ce mai sigur că Messi va rămâne în fotbalul mare cel puțin încă un sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo