Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primul jucător de la Real Madrid care i-a deschis ușa lui Mbappe! "Aș fi încântat"

Dani Morar

Actualizat 15/06/2023 la 09:32 GMT+3

Kylian Mbappe i-a anunțat pe cei de la PSG că nu își va prelungi contractul care expiră vara viitoare, iar o mutare la Real Madrid încă din această vară pare tot mai aproape. Rodrygo este convins că venirea francezului ar veni mănușă după plecarea lui Benzema, cel care a lăsat un gol imens în linia ofensivă.

Kylian Mbappé (PSG) a inscrit un but gag contre Lorient

Credit imagine: Getty Images

Mbappe se va despărți de PSG cel târziu vara viitoare, după ce jucătorul i-a informat încă o dată pe cei din club că nu are de gând să-și prelungească înțelegerea. Real Madrid este, în proporție foarte mare, viitoarea destinație a lui Kylian, iar spaniolii vor încerca să îl transfere încă din această vară.
Rodrygo spune că această mutare ar veni la fix, după ce Karim Benzema a ales să nu mai continue pe Bernabeu și să semneze cu Al Ittihad, în Arabia Saudită. Brazilianul crede că venirea lui Mbappe ar produce mult entuziasm în rândul colegilor săi, însă nu se sperie dacă înțelegerea nu se face în vara aceasta.
"Pentru mine, venirea lui Mbappe mi-ar produce mult entuziasm. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Acum avem nevoie de un jucător pe acea poziție. Aș fi încântat de venirea lui Mbappe, dar are contract. Este la Paris și trebuie să respectăm asta.
Cu cât ar veni mai repede, cu atât mai bine. Dar nu numai Mbappe. Dacă el nu poate veni acum, sunt și alți jucători pe care îi putem lua. Florentino și Ancelotti vor discuta și voe vedea ce e mai bine pentru Real Madrid.
Nu știu dacă Mbappe va veni vara asta. Nu pot vorbi despre asta pentru că este jucătorul lui PSG și încă are contract. Este firesc ca eu și Vinicius să avem o responsabilitate în plus (n.r. faptul că vor purta numerele 11 și 7 din sezonul viitor).
În fiecare sezon trebuie să progresăm și să avem un rol important în echipă, cu atât mai mult cu cât Karim nu va mai fi aici. Benzema a marcat o mulțime de goluri. În fiecare sezon responsabilitatea noastră crește și trebuie să înscriem același număr de goluri ca el. Trebuie să fim din ce în ce mai buni", a declarat Rodrygo, citat de AS.com.
Citește și:

Real Madrid și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor

Produse de compania Adidas, cu care Real Madrid are un contract valabil până în 2028, noile tricouri sunt albe, culoarea tradiţională a grupării de pe Santiago Bernabeu, cu câteva detalii care le diferenţiază de cele din sezoane anterioare.
Astfel, cele trei dungi ale mărcii Adidas, vizibile pe umeri, sunt de culoare aurie, în timp ce gulerul şi partea inferioară a mânecilor sunt înconjurate de o dungă neagră şi alta aurie.
Câte o dungă neagră, mai groasă, este trasată pe cele două părţi laterale ale tricoului, în timp ce pe interior, sub ceafă, a fost imprimată deviza "Hala Madrid".
Şorturile sunt la rândul lor albe, cu câte trei dungi aurii pe părţile laterale. Pentru prezentarea noului echipament, clubul madrilen a apelat la portarul Thibaut Courtois şi jucătorii Eduardo Camavinga, Fede Valverde, David Alaba, Vinicius Junior şi Nacho Fernandez. Modelul feminin este prezentat de jucătoarele Kenti Robles şi Olga Carmona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo