Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG ar putea trimite un campion mondial în La Liga! Ce fotbalist s-a înțeles deja cu Atletico Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 18/03/2023 la 20:47 GMT+2

PSG se confruntă cu probleme financiare importante, astfel că este de așteptat ca la vară să renunțe la mai mulți jucători pentru a putea face alte transferuri. Unul dintre cei care ar putea ajunge la Atletico Madrid este Leandro Paredes.

Leo Messi esulta insieme a Leandro Paredes subito dopo il rigore di Montiel, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

PSG are probleme financiare importante, jurnaliștii publicației L'Equipe anunțând în februarie că parizienii au depășit limita maximă admisă de UEFA pentru masa salarială a unui club.
În aceste condiții, forul european le-a transmis celor de la PSG că sunt obligați să reducă cu 30% suma totală pe care le-o plătesc jucătorilor sub formă de salarii. Campioana Franței are timp până la vară să facă această reducere, în caz contrar riscând să fie penalizată.
În plus, pentru a putea face transferuri în vederea întăririi echipei, șefii de pe Parc des Princes vor trebui să renunțe la unii dintre fotbaliști. Printre cei la care parizienii ar fi dispuși să renunțe se află și Leandro Paredes, care a fost un om de bază al echipei lui Mauricio Pochettino, dar care și-a pierdut locul în primul 11 după sosirea lui Christophe Galtier.
Argentinianul a fost împrumutat în acest sezon la Juventus, urmând a reveni în vară la Paris. Contractul lui Paredes cu parizienii este valabil până în 2024, dar conform presei din Spania, mijlocașul nu va continua în Ligue 1.
Jurnaliștii El Nacional au anunțat că fotbalistul de 28 de ani s-ar fi înțeles cu cei de la Atletico Madrid, Diego Simeone dorind să-l transfere pentru a-și întări mijlocul terenului. Paredes ar fi încântat de posibilitatea de a ajunge în Spania, cu atât mai mult cu cât Simeone i-ar fi garantat un rol principal în echipa sa.
Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile dintre Atletico Madrid și PSG, dar ibericii speră că îi vor obține transferul argentinianului la o sumă accesibilă.
Citește și:

SIMEONE A ACCEPTAT REDUCEREA SALARIULUI ȘI VA RĂMÂNE LA ATLETICO

Diego Simeone a fost foarte aproape de a se despărți de Atletico Madrid, șefii clubului luând în considerare plecarea antrenorului după dezamăgirea cauzată de eliminarea prematură din Champions League.
Se pare, însă, că cele două părți au ajuns la un acord pentru ca tehnicianul argentinian să-și ducă înțelegerea până la capăt, respectiv să continue pe Civitas Metropolitano până în 2024.
Jurnaliștii publicației El Periodico au anunțat că, pentru a ajuta clubul care se trece printr-o situație financiară dificilă, Simeone a acceptat să-și reducă salariul de 20 de milioane de euro la 16,5 milioane de euro pe an.
Astfel, Cholo ar urma să rămână la Atletico Madrid pentru încă un sezon, șefii clubului neavând oricum de gând să-l dea afară, așteptând ca antrenorul să plece de bună voie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo