Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a reactivat "Operațiunea Haaland"! Când e așteptat norvegianul pe Santiago Bernabeu

Bianca Dumitru

Publicat 23/03/2023 la 09:44 GMT+2

Erling Haaland este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, iar cluburile de top din Europa sunt atente la el. Conform jurnaliștilor din Spania, transferul norvegianului este un obiectiv prioritar pentru Real Madrid pentru vara anului 2024.

Erling Haaland erzielte als dritter Spieler einen Fünferpack in der Champions League

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști ai momentului, înainte de a semna cu Manchester City el fiind pe lista mai multor cluburi de top din Europa.
Una dintre echipele care și-a dorit transferul norvegianului este Real Madrid, pentru care Haaland a fost, însă, anul trecut în plan secund, principala țintă a "galacticilor" fiind Kylian Mbappe.
Presa din Spania a anunțat acum că șefii de pe Santiago Bernabeu vor reactiva "Operațiunea Haaland", obținerea semnăturii golgheterului urmând a fi un obiectiv prioritar pentru madrileni în vara anului 2024.
Transferul lui Haaland nu va mai depinde de o posibilă sosire a lui Mbappe la Real, oficialii clubului blanco urmând a face tot posibilul pentru a-l convinge pe norvegian să-i aleagă în cazul în care va dori să plece de la Manchester City vara viitoare.
Conform jurnaliștilor publicației As.com, în 2024 va intra în vigoare clauza de reziliere a atacantului, care are o valoare cuprinsă între 220 și 240 de milioane de euro, iar dacă fotbalistul va vrea să înceapă o nouă aventură, "galacticii" sunt dispuși să o achite.
Potrivit sursei citate, șefii de pe Bernabeu se gândesc tot mai mult la crearea unei linii de atac cu Haaland, Mbappe și Vinicius, iar până în 2024 consideră că acest lucru va fi posibil, clubul urmând să-și fi redus masa salarială prin despărțirea de Karim Benzema, Eden Hazard, Luka Modric și poate Toni Kroos.
Citește și:

HAALAND PRINDE VITEZĂ ÎN CURSA PENTRU BALONUL DE AUR

Erling Haaland este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din acest sezon. Norvegianul a reușit săptămâna trecută, în doar 4 zile, să înscrie 8 goluri, doborând mai multe recorduri.
În total, golgheterul celor de la Manchester City a reușit 43 de goluri și 5 assist-uri în această stagiune, iar jurnaliștii publicației Goal consideră că Haaland este unul dintre marii favoriți pentru Balonul de Aur 2023.
Englezii au prezentat la începutul acestei săptămâni cum arată în acest moment lupta pentru mult râvnitul trofeu, iar singurul care îl depășește pe norvegian este Lionel Messi.
Argentinianul este liderul clasamentului favoriților pentru Balonul de Aur 2023, reușind până acum 30 de goluri și 21 de assist-uri, dar fiind și câștigător al Cupei Mondiale și al Supercupei Franței.
Haaland este pe locul 2 în ierarhia fotbaliștilor cu cele mai mari șanse la câștigarea trofeului, în timp ce podiumul este completat de Kylian Mbappe, care a reușit 40 de goluri și 10 pase decisive.
În top 10 se mai află, printre alții, Robert Lewandowski, Marcus Rashford, Victor Osimhen și Vinicius Jr., fiecare cu peste 20 de goluri înscrise în această stagiune.
Cine va câștiga Balonul de Aur 2023?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo