Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com

Nicu Savin

Publicat 06/12/2022 la 11:32 GMT+2

Real Madrid a făcut toate eforturile pentru a-l lua pe Mbappe, dar acesta și-a prelumgit contractul cu PSG în vara trecută. Tensiunile dintre starul francez și conducerea parizienilor a repus pe tapet varianta ca Realul să încerce din nou transferul atacantului, dar presa iberică dă asigurări că șefii de pe Bernabeu exclus această idee, concentrându-se pe aducerea lui Jude Bellingham.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Imago

Real Madrid a fost aproape de a-l transfera pe Kylian Mbappe în cel puțin două rânduri. PSG a refuzat în 2021 o ofertă colosală pe numele francezului, iar în vara trecută acesta a preferat să-și prelungească înțelegerea cu campioana Franței în loc să meargă gratis pe Bernabeu.
În prima parte a sezonului, presa din Hexagon a scris că Mbappe este "la cuțite" cu șefii de pe Parc de Princes, pentru că aceștia nu și-au respectat anumite promisiuni făcute atunci când l-au convins să-și pună semnătura pe un nou contract. Ca atare, atacantul se gândește să plece de la echipă, astfel că varianta Real Madrid a fost readusă în discuție.
Conform AS.com, Florentino Perez exclude total această posibilitate, președintele Realului și colaboratorii săi fiind dezamăgiți de modul în care s-a comportat Mbappe în cadrul negocierilor. Acesta ar fi dat de înțeles că este dispus să meargă la Real, dar apoi nu a mai răspuns la niciun apel și nu a oferit vreo explicație pentru care a decis să continue la PSG.

Real Madrid nu se mai gândește la Mbappe! Jude Bellingham, principala țintă a lui Perez

Sursa citată notează că Real Madrid nu are nicio intenție de a încerca din nou transferului starului francez, principalul obiectiv în campania de achizții din vara viitoare fiind aducerea lui Jude Bellingham. Ascensiunea englezului de la Borussia Dortmund a fost una fulminantă în ultimul an, iar Realul îl consideră omul ideal pentru a reconstrui linia mediană a echipei, Modric și Kroos fiind pe final de carieră.
Problema Realului va fi că Bellingham va fi foarte scump, dar și că este pe lista mai multor cluburi de top din Europa, printre care PSG sau granzii din Premier League. Potrivit ultimelor informații din presa internațională, șefii de la Dortmund sunt conștienți că nu-l vor putea păstra pe mijlocașul englez dincolo de vara viitoare, astfel că e de așteptat să înceapă o adevărată licitație pentru transferul său. Cota de piață a lui Bellingham este de 100 de milioane de €, dar nemții speră că vor obține minim 150 de milioane de € în schimbul perlei lor.
Astfel, cei de la Real Madrid se vor concentra exclusiv pe transferului tânărului englez, deoarece ar fi imposibil să-l aducă și pe el și pe Mbappe în aceeași fereastră de mercato. În plus, francezul nu va fi o prioritate nici în viitorul mai îndepărtat, deoarece Perez visează la transferul lui Haaland în 2024, când s-ar activa o clauză specială din contractul norvegianului cu City, care i-ar da voie să plece de pe Etihad.
"Instituția este mai presus de orice. Când Real Madrid îți bate de două ori la ușă, iar tu dai înapoi de fiecare dată, e absurd să insiști", ar fi transmis surse apropiate din cadrul conducerii celor de la Real Madrid pentru AS.
Așadar, ceea ce părea o mutare aproape sigură acum câteva luni, e foarte posibil să nu se mai întâmple niciodată. Chiar dacă fanii Realului și l-ar dori pe Mbappe, planurile conducerile sunt cu totul altele și nu există niciun indiciu că acestea se vor schimba, deși e clar că francezul va fi unul dintre cei mai importanți jucători din fotbalul mondial în următorii 10 ani.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo