Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid are și un plan "B", dacă transferul lui Jude Bellingham pică: Un star din Premier League

Irina Aldea

Actualizat 04/03/2023 la 13:08 GMT+2

Real Madrid a întocmit o listă de opțiuni de plan B, în cazul în care nu reușește să îl transfere pe Jude Bellingham, starul Borussiei Dortmund, în această vară.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cei mai vânați tineri fotbaliști din lume. Pentru englezul legitimat la Borussia Dortmund se vor duela în perioada de mercato de vara viitoare, printre altele, Liverpool, Real Madrid și Manchester City. Campioana Europei este în acest moment favorită la transferul englezului.
Totuși, Liverpool e gata să se lupte de la egal la egal cu Los Blancos pentru finalizarea unei mutări în Premier League a internaționalului englez înainte de sezonul competițional 2023/24. Aprecierea pentru jucătorul de 19 ani a continuat să crească după ce a jucat un rol cheie în cursa Angliei spre sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022, iar valoarea sa de transfer a crescut la 110 de milioane de euro la Borussia Dortmund, potrivit Transfermarkt.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid are și un plan "B", dacă transferul lui Jude Bellingham pică

Actualul lider din Bundesliga nu e presat să îl vândă, directorul sportiv Sebastian Kehl declarând că ia în considerare o ofertă de prelungire a contractului englezului, chiar dacă alte cluburi uriașe pun presiuni pentru transferul său.
Potrivit spaniolilor de la Mundo Deportivo, Real Madrid este dispusă să se reorienteze, în cazul în care Bellingham va alege să rămână la Borussia Dortmund sau chiar să aleagă altă echipă. Se pare că ținta madrilenilor ar fi acum Bruno Guimaraes, vedeta lui Newcastle, cotat la 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Guimaraes este un jucător crucial pentru"Coțofene", care se vor lupta pentru a-l păstra pe St. James' Park, dar brazilianul este un admirator al lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo