Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, egal fără goluri pe teren propriu cu Real Sociedad! Barcelona are un avans de 5 puncte după etapa a 19-a

Alex Masgras

Publicat 30/01/2023 la 00:13 GMT+2

Real Madrid și Real Sociedad au încheiat la egalitate partida de pe Santiago Bernabeu, scor 0-0. De acest egal profită Barcelona. Echipa lui Xavi, care a câștigat sâmbătă la Girona, se află în acest moment la 5 puncte în fața madrilenilor.

Nacho en el Real Madrid-Real Sociedad

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu a reușit să înscrie în remiza cu Real Sociedad de pe Santiago Bernabeu. Partida dintre ocupantele locurilor 2 și 3 din La Liga s-a încheiat la egalitate.
În ciuda faptului că echipa antrenată de Carlo Ancelotti a controlat jocul, având o posesie mai bună și mai multe șanse de a marca, golul s-a lăsat așteptat pe Bernabeu. Una dintre cele mai importante șanse ale celor de la Real Madrid a venit în minutul 14, atunci când șutul lui Vinicius s-a dus pe lângă poartă.
În minutul 33, o combinație între Vinicius și Rodrygo, care l-a găsit în cele din urmă pe Karim Benzema s-a încheiat cu o minge parată de portarul Remiro.
Înainte de pauză, Real Madrid a avut o nouă șansă mare. Oaspeții au făcut cadou mingea, Benzema a pasat la Vinicius, dar acesta nu l-a putut învinge pe Remiro.

Real Madrid a remizat pe teren propriu cu Real Sociedad

În minutul 60, Thibaut Courtois a avut prima intervenție notabilă a partidei, la șutul lui Take Kubo. În minutul 69, Take Kubo l-a găsit foarte bine pe Navarro, dar șutul acestuia a fost deviat și apărat de portarul belgian.
În minutul 71, Remiro a ieșit din nou în evidență. Vinicius a scăpat singur cu portarul lui Real Sociedad, iar brazilianul a încercat să îl execute cu o scăriță, dar Remiro a reușit să pareze.
În cele din urmă, Real Madrid și Real Sociedad au încheiat la egalitate partida de pe Santiago Bernabeu, rezultat care îi convine Barcelonei. Echipa lui Xavi, care s-a impus sâmbătă la Girona, are în acest moment un avantaj de 5 puncte în fața celor de la Real Madrid în La Liga. Barcelona se află pe primul loc, cu 47 de puncte, în timp ce Real Madrid se află pe locul al doilea, cu 42 de puncte.
După această remiză, Real Sociedad, echipa care completează podiumul din La Liga, a ajuns la 39 de puncte, dar are un meci mai mult disputat față de primele două echipe din Spania.
Pe 2 februarie, Real Madrid va juca restanța din etapa a 17-a cu Valencia, în timp ce Real Sociedad va primi pe 5 februarie vizita celor de la Valladolid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo