Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu

Bianca Dumitru

Publicat 11/11/2022 la 22:48 GMT+2

Real Madrid este în căutarea unui înlocuitor pentru Marco Asensio, care se află în ultimele luni de contract cu "galacticii". Presa din Spania a anunțat că fotbalistul dorit pe Santiago Bernabeu este Brahim Diaz, mijlocașul împrumutat la AC Milan.

Brahim Diaz in trionfo dopo il gol del 2-0 in Milan-Juventus

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-ar putea despărți vara viitoare de Marco Asensio, care se află în ultimele luni de contract, refuzând până acum ofertele "galacticilor" de a-și prelungi contractul.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
În aceste condiții, șefii de pe Santiago Bernabeu au început să-i caute un înlocuitor, iar unul dintre cei pe care și-i doresc este Brahim Diaz. Spaniolul de 23 de ani are contract cu Real până în 2025, dar din vara anului 2021 este împrumutat la AC Milan.
Italienii îl pot transfera definitiv la finalul acestui sezon pentru 22 de milioane de euro, dar există și o clauză prin care "galacticii" îl pot recupera în schimbul a 27 de milioane de euro.
Madrilenii și-l doresc înapoi pe Bernabeu, după ce Diaz a avut prestații foarte bune la Milano. Se pare, însă, că fotbalistul nu este dispus să revină în La Liga, având amintiri neplăcute din perioada în care era rezervă la Real.
Conform presei din Spania, Carlo Ancelotti va lua legătura în următoarea perioadă cu mijlocașul căruia îi va prezenta proiectul său pentru sezonul viitor, încercând să-l convingă să accepte o revenire la Madrid.
În acest sezon, Brahim Diaz a adunat 16 apariții în tricoul milanezilor, reușind 4 goluri și o pasă decisivă. Ibericul nu a reușit să prindă lotul lui Luis Enrique pentru turneul final al Campionatului Mondial din Qatar 2022.
Citește și:

Lotul Spaniei pentru Campionatul Mondial

Portari: Unai Simon (Athletic Bilbao), Robert Sanchez (Brighton), David Raya (Brentford);
Fundași: Dani Carvajal (Real Madrid) César Azpilicueta (Chelsea), Eric García (Barcelona), Hugo Guillamón (Valencia), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Man City), Jordi Alba (Barcelona), José Gayá (Valencia);
Mijlocași: Sergio Busquets (Barcelona), Rodri Hernández (Man City), Gavi (Barcelona), Carlos Soler (PSG), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Pedri González (Barcelona), Koke (Atletico Madrid);
Atacanți: Ferran Torres (Barcelona), Nico Williams (Athletic Bilbao), Yeremi Pino (Villarreal), Álvaro Morata (Atletico Madrid), Marco Asensio (Real Madrid), Pablo Sarabia (PSG), Dani Olmo (RB Leipzig), Ansu Fati (Barcelona).
Spania este în grupa E la Campionatul Mondial, alături de Germania, Japonia și Costa Rica. Primul meci al ibericilor este programat pe 23 noiembrie, împotriva naționalei din America Centrală.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo