Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid îl înlocuiște pe Asensio la cost zero! Geniul lui Florentino Perez a fost din nou dovedit

Nicu Savin

Publicat 27/05/2023 la 08:58 GMT+3

Real Madrid nu a reușit să-l convingă pe Marco Asensio să semneze un nou contract, ibericul fiind decis să plece la o echipă unde să joace constant. Madrilenii vor neapărat un jucător de același profil, dar nu vor cheltui niciun ban pentru acesta. Conform presei spaniole, Realul se va baza pe Brahim Diaz, care nu a fost vândut definitiv la AC Milan și va primi o șansă la formația de pe Bernabeu.

Marco Asensio cieszy się z gola w meczu z Getafe

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid pregătește o campanie de achiziții stelară, iar primul pas a fost deja făcut, oficializarea transferului lui Jude Bellingham fiind numai o chestiune de timp. În același timp, madrilenii vor rămâne aproape sigur fără Marco Asensio, fotbalist care este nemulțumit de faptul că este mai mereu rezervă și a decis să nu-și prelungească contractul.
Internaționalul iberic va pleca gratis, ceea ce reprezintă o pierdere financiară pentru clubul de pe Bernabeu, dar madrilenii nu vor trebuie să cheltuie niciun ban pentru a-l înlocui. Conform as.com, oficialii Realului și Ancelotti au decis să-i ofere o șansă lui Brahim Diaz, jucător care a progresat enorm de când a fost împrumutat la AC Milan.

Real Madrid în readuce pe Brahim Diaz pentru a ocupa golul lăsat de Asensio

Cumpărat cu 17 milioane de la Manchester City, în 2019, ibericul cu origini marocane nu s-a impus pe Bernabeu și a fost dat împrumut în Serie A. Înțelegerea cu Milan s-a prelungit și pentru următoarele două sezoane, dar Florentino Perez a refuzat o vânzare definitivă, deși rossonerii au făcut o ofertă de 30 de milioane de €.
Mișcarea s-a dovedit una genială din partea Realului, care va activa acum clauza de revenire a lui Diaz pe Bernabeu. Astfel, madrilenii se aleg cu un fotbalist care pare să fi ajuns la maturitatea deplină, fără să fie nevoiți să cheltuie vreun ban pentru aducerea unui fotbalist de un profil asemănător. Brahim Diaz este văzut ca un concurent pentru Rodrygo, care e titular de drept în partea stângă a atacului. În plus, acesta poate juca fără probleme și în spatele atacantului și este considerat un jucător mai creativ decât Asensio, care excelează la șut, dar nu are o viziune atât de bună asupra jocului.
Real Madrid știa de ceva vreme că Asensio nu va prelungi și oficialii au studiat mai multe piste. Japonezul Take Kubo a fost legat de un transfer pe Bernabeu, dar Real Sociedat a cerut 60 de milioane de € în schimbul acestuia. Realul a considerat suma ca fiind una exagerată și de aceea au decis să meargă pe mâna lui Brahim Diaz, cel puțin în sezonul viitor. Contractul acestuia cu gruparea madrilenă este valabil până în 2025, dar presa iberică scrie că va primi o mărire de salariu și o ofertă de a prelungi înțelegerea cu 2 sau 3 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo