Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, învinsă de Girona în deplasare! Castellanos a intrat în istorie după cele 4 goluri marcate

Bianca Dumitru

Actualizat 25/04/2023 la 23:31 GMT+3

Real Madrid a fost învinsă în această seară, în deplasare, de Girona, cu scorul de 4-2, într-un meci contând pentru a 31-a etapă din La Liga. Toate golurile gazdelor au fost marcate de Taty Castellanos, care a scris istorie în urma celor 4 reușite.

Valentin Castellanos of Girona FC celebrates with teammates after scoring the team's fourth goal during the LaLiga Santander match between Girona FC and Real Madrid CF at Montilivi Stadium

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a cedat în această seară, cu scorul de 4-2, pe terenul celor de la Girona, într-un meci contând pentru a 31-a etapă din La Liga.
Fără Thibaut Courtois și Karim Benzema, incluși pe o listă lungă de jucători accidentați, "galacticii" nu au putut să-i țină piept echipei de pe locul 11 al clasamentului.
Cel care a înscris toate cele 4 goluri ale victoriei este Taty Castellanos, care a deschis scorul în minutul 12, după o lovitură cu capul, pe centrul porții, după o centrare frumoasă a lui Gutierrez.
Apoi, în minutul 24, argentinianul a dublat avantajul echipei sale, după un contraatac perfect și un șut precis din apropiere, la care Lunin nu a avut ce face.
În minutul 34, Vinicius jr. și-a trecut numele pe tabelă, înscriind cu capul după o centrare a lui Asensio, dar imediat după pauză Castellanos a refăcut diferența de pe tabelă, după un șut din interiorul careului.
Citește și:
Argentinianul de 24 de ani, împrumutat în acest sezon la Girona de New York City FC, a mai reușit un gol și în minutul 62, când a înscris cu capul.
În urma celor 4 goluri marcate, Taty Castellanos a intrat în istoria La Liga, devenind primul fotbalist care a înscris de 4 ori în poarta lui Real Madrid, în secolul 21, într-un meci din campionatul Spaniei.
Scorul final a fost stabilit, în minutul 85, de Lucas, care a șutat din fața porții, după un assist al lui Vinicius jr.
În urma acestui rezultat, Real Madrid a rămas cu 65 de puncte pe locul 2, la 11 puncte de Barcelona, care are un meci în minus, în timp ce Girona a urcat pe locul 9, cu 41 de puncte.
În weekend, în următoarea etapă din La Liga, "galacticii" vor primi vizita celor de la Almeria, în timp ce Girona se va deplasa pe terenul Sevillei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo