Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid s-a impus la limită pe terenul lui Getafe! Militao, unicul marcator al partidei

Alex Masgras

Publicat 09/10/2022 la 00:03 GMT+3

Real Madrid a câștigat partida de pe terenul celor de la Getafe, scor 1-0. Unicul gol marcat de echipa lui Carlo Ancelotti a fost marcat de Militao, în minutul 3 al partidei.

Getafe-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut trei puncte pe terenul celor de la Getafe și a revenit pe prima poziție din La Liga, cel puțin până la partida pe care o va disputa Barcelona cu Celta Vigo. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus la limită, scor 1-0.
Unicul gol al partidei a venit în minutul 3, atunci când Eder Militao a înscris cu capul, în urma unei lovituri de la colț. În minutul 57, Real Madrid își putea majora diferența, atunci când Rodrygo a trimis balonul în poartă. În cele din urmă, reușita brazilianului a fost anulată de VAR, din cauza unei poziții de offside.
Citește și:

Eder Militao a marcat unicul gol al victoriei lui Real Madrid pe terenul lui Getafe

Gazdele au încercat pe final să obțină un rezultat de egalitate, fără succes însă, iar Real Madrid a obținut cele trei puncte în ultima etapă dinaintea marelui meci de la finalul săptămânii viitoare.
În urma acestei victorii, Real Madrid a ajuns la 22 de puncte în La Liga, revenind pe prima poziție. Barcelona, ocupanta locului secund, are 19 puncte și un meci mai puțin disputat. Echipa lui Xavi va juca duminică pe Camp Nou, împotriva celor de la Celta Vigo.
Dacă la jumătatea săptămânii viitoare, Real Madrid va juca în Polonia cu Shakhtar Donetsk, Barcelona va primi vizita celor de la Inter în UEFA Champions League.
Duminica viitoare, pe 16 octombrie, va avea loc un nou episod din El Clasico pe Santiago Bernabeu. În cazul în care Barcelona se va impune cu Celta Vigo, Barcelona va reveni pe prima poziție, având un golaveraj mai bun.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo