Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid se "transformă" după sosirea lui Rudiger! Ce schimbări va face Ancelotti în primul 11

Bianca Dumitru

Publicat 13/07/2022 la 22:17 GMT+3

Real Madrid i-a transferat în această vară pe Aurelien Tchouameni și Antonio Rudiger. În urma sosirii fundașului german pe Santiago Bernabeu, Carlo Ancelotti va face schimbări importante în echipa de start a "galacticilor".

Carlo Ancelotti, Ferland Mendy și David Alaba (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid și-a luat întăriri în defensivă în această vară. "Galacticii" l-au transferat pe Antonio Rudiger, care a ajuns pe Santiago Bernabeu din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Chelsea.
În urma acestei mutări, echipa de start pe care Carlo Ancelotti o va trimite pe teren se va schimba. Rudiger va fi folosit titular în locul unuia dintre fotbaliștii utilizați pe postul de fundaș central în stagiunea precedentă, respectiv David Alaba și Eder Militao.
Conform jurnaliștilor publicației catalane As, Alaba va fi cel care nu se va mai afla în centrul apărării. Austriacul nu va ajunge însă pe banca de rezerve, ci va fi folosit pe postul pe care s-a consacrat, cel de fundaș stânga.
Asta înseamnă că Ferland Mendy va avea concurență serioasă pentru un loc în primul 11 al lui Real Madrid, deși jurnaliștii din Spania notează că Mendy este un "talisman" al madrilenilor, care nu au pierdut decât 5 meciuri cu el pe teren, dintr-un total de 73 de partide.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cantonamentul dinaintea noului sezon și cine îl va convinge pe Ancelotti că merită să joace.
Citește și:

Real Madrid joacă în deplasare, în prima etapă din La Liga

Campionatul Spaniei va începe în weekend-ul 12-14 august și se va termina pe 4 iunie 2023. Marile cluburi ale Spaniei au avut parte de șansă la tragerea la sorți și vor avea debuturi ușoare de sezon.
În prima etapă, Real Madrid va juca în deplasare cu nou-promovata Almeria, Barcelona va primi vizita celor de la Rayo Vallecano, iar Atletico Madrid va juca cu Getafe, în deplasare.
Un lucru interesant este că Real Madrid va juca primul meci acasă abia în etapa a 4-a. Asta pentru că șefii clubului au cerut acest lucru, pentru ca lucrările de renovare la stadionul Santiago Bernabeu să fie terminate. Betis va fi prima echipă care va juca în deplasare cu Real Madrid, pe 4 septembrie.
Primul El Clasico al sezonului va avea loc pe Bernabeu, în etapa a 9-a, programată în week-end-ul 14-16 octombrie. Returul de pe Camp Nou va fi în etapa a 26-a, programată între 17 și 19 martie 2023.
Primul mare derby al sezonului în La Liga va fi cel al Madridului. Real și Atletico se vor întâlni prima dată în runda a 6-a (16-18 septembrie), pe Wanda Metropolitano, iar returul de pe Bernabeu va fi în etapa a 23-a (24-26 februarie).
Barcelona și Atletico Madrid vor juca ambele meciuri directe din nou sezon în 2023: turul în 6-8 ianuarie (la Madrid) și returul în 21-23 aprilie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo