Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, succes entuziasmant cu Sevilla, în LaLiga. Madrilenii își consolidează prima poziție

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/10/2022 la 23:59 GMT+3

Real Madrid s-a impus sâmbătă seara cu scorul 3-1 în fața celor de la Sevilla, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din LaLiga.

Luka Modric of Real Madrid celebrates after scoring their team's first goal during the LaLiga Santander match between Real Madrid CF and Sevilla FC at Estadio Santiago Bernabeu on October 22, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Real Madrid a așteptat pe teren propriu vizita celor de la Sevilla, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din LaLiga. Trupa lui Carlo Ancelotti a început meciul cu gândul la victorie, în speranța de a-și consolida prima poziție în clasament și de a se distanța de ocupanta locului secund, Barcelona.
De doar cinci minute au avut nevoie madrilenii pentru a deschide scorul în fața Sevilliei. Vinicius Junior i-a pus mingea în vârful ghetei lui Luka Modric, care fără emoții a înscris din șase metri primul gol al întâlnirii de pe Santiago Bernabeu.
Tot Real Madrid a fost formația periculoasă și în secvențele următoare ale jocului, David Alaba, în minutul 19, din lovitură liberă, țintind buturile păzite de Bono, însă balonul s-a dus pe lângă poartă.
Toni Kroos și-a încercat, la rândul lui, șutul din lovitură liberă, însă cu același deznodământ, tabela nesuferind modificări comparativ cu ceea ce arăta după golul lui Modric.
Un minut mai târziu, marcatorul singurului gol din prima parte a meciului a șutat de la 25 de metri, dar balonul a avut aceeași destinație, nepunând în pericol poarta păzită de Bono.
Sevilla a dat semne de revenire înaintea intrării la vestiare, însă șutul expediat din interiorul careului de Jesus Navas a fost reținut în doi timpi de Thibaut Courtois, intrându-se la cabine cu avantaj minim, de un singur gol, pentru amfitrioni, în urma reușitei lui Modric, din debutul partidei.
CITEȘTE ȘI:

Sevilla, gol egalizator după pauză pe Bernabeu

Întoarcerea de la vestiare a adus golul egalizator pentru formația vizitatoare, care a fost tot mai insistentă în ofensivă. Montiel, cu exteriorul, l-a găsit în poziție ideală pe Erik Lamela, care a introdus mingea în poarta lui Courtois, la capătul unei combinații spectaculoase a andaluzilor.
Golul le-a dat aripi celor de la Sevilla, care au continuat să fie periculoși la poarta Realului. Isco a expediat un balon spre buturile lui Courtois, însă acesta a trecut pe lângă poartă. De partea cealaltă a terenului, Vinicius a șutat din marginea careului mare, dar Bono a fost la post și a prins fără emoții.
Real a trecut pe lângă golul de 2-1, după ce brazilianul Vinicius a trimis pe lângă Bono, din trei metri, incomodat de fundașii adverși.

Real, final entuziasmant cu Sevilla

Până la urmă, Sevilla a fost surprinsă pe contraatac, după eroarea lui Rafa Mir. Lucas Vasquez și-a readus echipa în avantaj, înscriind cu poarta goală, după ce a fost găsit într-o poziție ideală de Vinicius Junior.
Entuziasmul madrilenilor s-a triplat trei minute mai târziu, odată cu cea de-a treia reușită din meci. Federico Valverde a prins un șut excepțional, fără șanse pentru Bono, care s-a văzut învins din nou.
În urma acestui rezultat, Real Madrid își consolidează prima poziție în LaLiga, cu 31 de puncte după primele 11 runde, în timp ce Sevilla este pe locul 14, cu doar 10 puncte.
Pentru trupa lui Ancelotti urmează acum duelul din grupele Ligii Campionilor marți, de la ora 22:00, în deplasare, pe terenul lui Leipzig. Apoi, la finalul săptămânii, duminică, de la ora 17:15, Real va întâlni acasă Girona, într-un meci din etapa a 12-a din LaLiga.
De partea cealaltă, Sevilla va înfrunta acasă, în grupele Champions League, FC Copenhaga, marți, de la ora 19:45, în timp ce în întrecerea internă se va duela cu Rayo, sâmbătă, de la 19:30.

Real Madrid - Sevilla 3-1 | Echipele de start

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Tchouameni - Kroos, Modric - Valverde, Vinicius Junior, Rodrygo. Rezerve: Vallejo, Fernandez, Hazard, Asensio, Camavinga, Lunin, Odriozola, Vazquez, Rudiger, Luis, Alvaro. Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Sevilla: Bono - Montiel, Gudelj, Teixeira, Telles - Rakitic, Torres - Navas, Jordan, Lamela - Isco. Rezerve: Dmitrovic, R. Mir, Dolberg, Suso, Januzaj, Nesyri, Delaney, Gomez, Carmona, Lopez. Antrenor: Jorge Sampaoli
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo