Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal uriaș după Real Madrid - Villarreal 2-3. Valverde l-a lovit pe Alex Baena după meci în parcare!

Ion Alexandru

Actualizat 09/04/2023 la 08:43 GMT+3

Final cu scântei la Madrid. Real a pierdut cu 3-2 în fața lui Villarreal, iar după meci spiritele s-au încins în parcare. Mijlocașul Realului Valverde l-a lovit pe adversarul Baena, lucru confirmat de cotidianul spaniol Marca.

Fede Valverde y Álex Baena durante un duelo de la temporada

Credit imagine: Getty Images

Meciul dintre Real Madrid și Villarreal a avut un final fără precedent, cu o luptă între Fede Valverde și Alex Baena în parcarea de la Bernabeu.
Uruguayanul Valverde l-a lovit cu pumnul în față pe Baena, potrivit jurnaliștilor de la Marca, după o ceartă între cei doi. Mijlocașul de la Real Madrid l-a așteptat în zona în care este parcat autobuzul echipei oaspete. A fost o luptă scurtă corp la corp, dar lucrurile nu au mers mai departe. Atacul i-a luat prin surprindere pe jucătorii de la Villarreal, care sărbătoreau cele trei puncte care îi țin în viață în lupta pentru locurile de Champions League.

Reacția lui Valverde a venit după o jignire groaznică

Jurnaliștii de la Marca au luat legătura cu anturajul lui Fede Valverde, care recunoaște agresiunea, dar există și o explicație. "În meciul de Cupa Spaniei, jucat acum 3 luni, Alex Baena l-a lovit pe Fede și i-a spus: << plângi acum că nu se va naște fiul tău>>. Atunci lucrurile au rămas fără repercursiuni, dar la meciul de aseară i-a spus ceva asemănător și uruguayanul a luat foc. De aceea l-a asteptat in parcare și i-a spus să nu implice familia într-un meci de fotbal"
La începutul anului, soția lui Fede Valverde, Mina Bonino, a fost aproape să-și piardă al doilea copil într-o sarcină care a fost cu multe probleme și acum totul este din fericire în regulă.
Valverde nu este un fotbalist violent și nu a avut până acum probleme de comportament, dar cuvintele lui Baena l-au înnebunit.
Citește și:
Spaniolii de la El Chiriguito au publicat pe twitter imaginile cu Baena după ce a fost agresat de Valverde.
Villarreal a anunțat că are imagini de la bătaia din parcare, dar nu le va face publice pentru că vrea să depună plângere la poliție.
Alex Baena a oferit și el o explicație după acest incident regretabil.
„Foarte fericit de victoria impresionantă a echipei pe stadion precum Santiago Bernabéu, dar în același timp foarte trist după agresiunea pe care am suferit-o după meci și surprins de ceea ce se spune despre mine. E COMPLET FALS CĂ AM SPUS ASTA.

Real Madrid - Villarreal 2-3 | Speranțele la titlu au dispărut

Miercuri, Real Madrid a demolat Barcelona în Cupă, 4-0 chiar pe Camp Nou. Sâmbătă, șansele la titlu au rămas teoretice după înfrângerea dramatică în fața lui Villarreal. Fostul antrenor al Barcelonei, Quique Setien și Samu Chukwueze au dat lovitura pe Bernabeu.
Real a condus de două ori, dar Villarreal a revenit și s-a impus pentru prima dată după 4 ani la Madrid. S-a terminat 3-2 pentru "Submarinul Galben", iar acest succes extraordinar o menține pe Villarreal la 4 puncte de Top 4.
Meciurile de astăzi din La Liga
  • Valladolid - Mallorca
  • Betis - Cadiz
  • Almeria - Valencia
  • Rayo Vallecano - Atletico Madrid
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo