Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație complicată pentru Ancelotti la Real. Unul dintre fotbaliștii săi este nemulțumit

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/02/2023 la 15:23 GMT+2

Unul dintre fotbaliștii lui Real Madrid nu se află deloc într-o relație bună cu antrenorul Carlo Ancelotti, cu toate că se spune că italianul ar fi foarte apropiat de elevii săi. Acesta a fost utilizat în doar 7 jocuri are "los blancos" în actualul sezon.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Tibi Munteanu
Ancelotti este unul dintre antrenorii care sunt cei mai apreciați în fobalul mondial, fiind pe urmele lui Zinedine Zidane din punct de vedere al eficienței pe banca clubului din capitala Spaniei, însă chiar și așa, nu este agreat chiar de toți jucătorii pe care îi are la dispoziție la clubul din Madrid.
Deși o parte dintre fotbaliștii săi au confirmat cu diferite ocazii că au o relație excelentă cu managerul de 63 de ani, acesta comportându-se cu ei ca și cum ar avea o strânsă prietenie, fiind surprinși plăcut de atitudinea acestuia, se pare că nu se întâmpla asta cu fiecare jucător legitimat la Real Madrid.

Carlo Ancelotti, relație tensionată cu Eden Hazard

Conform publicației The Athletic, se pare că Eden Hazard are o relație foarte distantă cu antrenorul Carlo Ancelotti, cu toate că a fost adus pe Santiago Bernabeu cu surle și trâmbițe în vara anului 2019, când cota sa de piață era de 150 de milioane de euro.
Acum, la aproape 4 ani distanță, belgianul valorează de 20 de ori mai puțin, doar 7,5 milioane de euro, fiind unul dintre renegații din vestiarul campioanei Spaniei, pentru că a avut mai multe perioade fie de inconstanță, fie de accidentări sau recuperări, nereușind să se ridice niciodată la nivelul pe care l-a arătat la Chelsea, fosta sa echipă, care a încasat 115 milioane de euro pentru a-l ceda.
În momentul de față, belgianul ar fi frustrat de faptul că deși i s-au promis șanse, acesta nu le primește, iar relația sa cu Ancelotti ar fi una chiar tensionată, pentru că potrivit aceleiași surse, Hazard abia mai vorbește cu antrenorul italian. În actualul sezon, extrema stângă a cumulat doar 296 de minute în tricoul campioanei Europei, într-un total de 7 partide dintre care 3 în UEFA Champions League, unde a reușit și să marcheze un gol și să ofere un assist, 3 în La Liga și una în Copa del Rey.
Ajuns la 32 de ani, Eden Hazard mai este sub contract cu formația din capitala Spaniei până în vara anului 2024, astfel că Real ia în calcul să îl vândă pe belgian în următoarea fereastră de transferuri, pentru a mai putea recupera totuși o parte din suma cheltuită cu transferul acestuia.
Citește și:

Niciun minut în "El Clasico" pentru Eden Hazard

De când a semnat cu Real Madrid, Eden Hazard a sperat că își poate dezvolta și mai mult imaginea de fotbalist de calitate, fiind o echipă cu o popularitate mai crescută decât Chelsea, însă asta și datorită rivalității cu FC Barcelona, cele două cluburi împărțindu-și trofeele între ele în ultimele decenii.
Confruntările directe dintre cele două forțe ale fotbalului spaniol sunt printre cele mai urmărite meciuri de fotbal din întreaga lume, însă de când Hazard s-a transferat pe Bernabeu, nu a fost utilizat în niciun meci direct contra catalanilor.
Din iulie 2019, de când belgianul a fost cumpărat de Real Madrid, s-au desfășurat nu mai puțin de 10 "El Clasico", iar la 4 dintre ele nu a putut fi apt din motive medicale, suferind diferite accidentări. În restul de 6 meciuri, Eden Hazard a fost "uitat" pe banca de rezerve, astfel că ultima oară când a înfruntat Barcelona într-un meci oficial a fost când a evoluat la Chelsea.
Totuși, catalanii l-au putut vedea o singură dată, chiar în vara anului trecut, însă într-o partidă amicală jucată în Statele Unite ale Americii, semn că antrenorul Carlo Ancelotti îl avea în vizor și și-ar fi dorit să se bazeze în acest sezon pe starul belgian, dar probabil randamentul acestuia nu a fost deloc cel așteptat.
De când a sosit la Real, Eden Hazard a jucat în 73 de partide, având o medie de aproximativ 50 de minute per meci, reușind să înscrie un total de 7 goluri și să ofere 11 pase decisive, cifre pe care le depășea în jumătate de sezon pe banca londonezilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo