Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spaniolii au anunțat că Gundogan s-a înțeles cu Barcelona! Agentul fotbalistului infirmă zvonurile

Bianca Dumitru

Publicat 14/04/2023 la 17:47 GMT+3

Ilkay Gundogan se află în ultimele luni de contract cu Manchester City, iar presa din Spania a anunțat că fotbalistul ar fi ajuns la un acord cu cei de la Barcelona. Agentul fotbalistului a infirmat zvonurile, precizând că acesta nu s-a decis încă asupra echipei la care vrea să joace în următorii ani.

Ilkay Gündogan - Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Ilkay Gundogan mai are contract cu Manchester City doar până la finalul acestui sezon, iar până acum nu s-a arătat prea dornic să-și prelungească înțelegerea, deși Pep Guardiola îl consideră un jucător foarte important pentru echipă.
Presa internațională a început deja de câteva luni să facă speculații cu privire la viitorul fotbalistului, iar astăzi jurnaliștii de la Sport.es au scris că mijlocașul german va juca din vară la Barcelona, după ce Mateu Alemany, directorul sportiv al catalanilor, s-ar fi înțeles cu reprezentanții lui Gundogan.
Conform sursei citate, fotbalistul ar urma să semneze un contract valabil doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon, iar salariul său va fi de 12 milioane de euro pe an.
La scurt timp după apariția acestor informații în presa din Spania, agentul lui Gundogan a reacționat, infirmând zvonurile.
Citește și:

Agentul lui Gundogan infirmă transferul la Barcelona

Ilhan Gundogan, unchiul fotbalistului, care este și cel care îl reprezintă, a spus că mijlocașul de 32 de ani nu s-a decis deocamdată asupra clubului la care vrea să joace în următorii ani, astfel că nu a bătut palma cu nicio formație, fiind concentrat doar asupra obiectivelor pe care le are de atins alături de actuala sa echipă.
"Sunt surprins de unde sunt poveștile despre o afacere închisă de mai multe săptămâni. Încă nu există un acord cu niciun club. Ilkay nu este încă decis unde va juca în următorii câțiva ani.
Ilkay mai poate câștiga trei trofee mari în acest sezon ca și căpitan al lui Manchester City. Acesta este singurul lucru pe care se concentrează acum", a declarat agentul lui Gundogan, citat de As.com.
În vârstă de 32 de ani, Ilkay Gundogan se află la Manchester City din 2016, după ce a plecat de la Borussia Dortmund pentru 27 de milioane de euro. La Dortmund, el a ajuns în 2011, de la Nurnberg, echipă la care a debutat la seniori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo