Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Kroos, impresionat la maxim de un coechipier: "Dacă va continua așa, nu știu ce limite are"

Nicu Savin

Publicat 27/10/2022 la 22:25 GMT+3

Toni Kross a vorbit la superlativ despre Federico Valverde, în cadrul unui Podcast găzduit de fratele său. Germanul s-a arătat impresionat de evoluția coechipierului său de la Real Madrid, dar nu și uimit, deoarece încă de când a ajuns la Real Madrid a arătat o mare dorință de afirmare și o valoare uriașă.

Toni Kroos

Credit imagine: Getty Images

Toni Kroos este recunoscut ca un jucător foarte activ în mediul online și de cele mai multe ori opiniile sale sunt dezbătute pe larg în presa din Occident. Așa s-a întâmplat și după Podcast-ul Einfach mal Luppen, găzduit de fratele mijlocașului, în care acesta a vorbit despre evoluția lui Federico Valverde, care a explodat efectiv în acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni jucători de la Real Madrid.
Kroos și-a amintit de începuturile uruguayanului la prima echipă a clubului de pe Bernabeu și a dezvăluit că a văzut încă de pe atunci în el un fotbalist de mare viitor.
"Îmi amintesc că a venit în turneul din Statele Unite, înaintea sezonului 2018-2019. Fizioterapeutul nostru m-a avertizat să fiu cu ochii pe el pentru că știa că sunt idolul lui. Mi-am dat seama imediat că este un tip grozav.Foarte liniștit si umil.Asta mi-a plăcut cel mai mult la el.Nu s-a comportat diferit pentru că a călatorit cu noi.A dat totul în fiecare antrenament, fară teamă de nimic.L-am urmărit pe teren și în afara lui.
Întotdeauna mi-a plăcut felul în care a jucat. Văzându-l pe teren știai că poate crește mult și să devină un fotbalist deosebit. La început a fost mai neregulat în jocul lui, dar mereu a vrut să se îmbunătățească și a câștigat treptat încrederea antrenorilor.", a spus germanul.
Citește și:

Toni Kroos prevede un viitor strălucit pentru Valverde

Kroos a continuat cu complimentele la adresa lui Valverde și este convins că Real Madrid a câștigat un jucător fenomenal, cel puțin pentru următorii 10 ani.
"Estefoarte rapid cu mingea la picior, are o pasă grozavă și are idei de joc foarte bune. Șutul lui a fost întotdeauna incredibil și acum se vede astaprin golurile sale. El poate juca atât în bandă, dar și ca număr 8. Sincer să fiu, acolo îl vad din ce în ce mai mult în viitor.Ceea ce văd acum în jocul lui este ceea ce a fost întotdeauna, e foarte umil.Cred că va fi un jucător de clasă mondială pentru Real Madrid, cel puțin în următorii zece ani.
Dacă va contina așa, nu văd ce limite are. Este foarte, foarte complet. Dacă nu vede o soluție de a pasa într-un anumit moment, atunci ia mingea și merge direct spreadversar.Sunt un mare fan al lui Valverde.", a spus Kroos.
Federico Valvere a ajuns la Real Madrid în 2016, fiind cumpărat de la Penarol Montevideo pentru doar 5 milioane de €. A petrecut un an la echipa a 2-a a clubului, după care a fost împrumutat un sezon la Deportivo La Coruna. Ulterior a fost chemat la prima echipă a madrilenilor și treptat a devenit un jucător de bază. În acest sezon a jucat 16 meciuri în toate competițiile, marcând 7 goluri.
Ancelotti a glumit cu el înaintea stagiunii, spunând că se va retrage dacă nu va marca minim 10 goluri. Uruguayanul a dat deja 7, astfel că "Don Carlo" poate să stea liniștit, deoarece până la finalul sezonului e aproape imposibil ca jucătorul său să nu mai găsească plasa măcar de 3 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo