Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star brazilian din Premier League a dezvăluit că visează să ajungă la Real Madrid! Ce îl ține pe loc

Bianca Dumitru

Publicat 15/06/2023 la 13:45 GMT+3

Richarlison nu a strălucit în primul său sezon la Tottenham, dar fotbalistul speră că va face, într-o zi, pasul spre Real Madrid. Brazilianul a recunoscut că visează să ajungă pe Santiago Bernabeu, dar a spus că deocamdată vrea să demonstreze ceea ce poate în Premier League.

Neymar Jr, Richarlison de Andrade of Brazil during the international friendly match between Brazil and Ghana at Stade Oceane on September 23, 2022 in Le Havre, France

Credit imagine: Getty Images

Richarlison a ajuns în fotbalul european în 2017, când a fost transferat de Watford de la Fluminense pentru 12,4 milioane de euro. După doar un an, fotbalistul a fost transferat de Everton în schimbul a circa 40 de milioane de euro, iar vara trecută a semnat cu Tottenham, care a plătit pentru el 58 de milioane de euro.
Atacantul de 26 de ani nu a reușit să strălucească în primul său sezon la Spurs, reușind un singur gol în Premier League. Cu toate astea, brazilianul le-a atras atenția unor echipe de top.
Recent, Richarlison a dezvăluit că visul său este acela de a ajunge să îmbrace tricoul celor de la Real Madrid. Fotbalistul a spus, în același timp, că pentru moment mai are ceva de demonstrat la Tottenham.
"Real Madrid? Bineînțeles, oricine își dorește să îmbrace tricoul lui Real Madrid, este cel mai mare club din lume. Însă eu mai am contract cu Tottenham.
Știu că nu am făcut un sezon foarte bun și trebuie să le dovedesc oamenilor de aici că nu au plătit degeaba un preț atât de mare pentru mine", a declarat Richarlison.
Citește și:

Richarlison, în vizorul celor de la Real Madrid

Real Madrid a fost, la rândul său, cu ochii pe Richarlison în ultimele luni. Încă de la jumătatea lunii februarie, jurnaliștii ESPN au anunțat că șefii de pe Santiago Bernabeu au fost cu ochii pe brazilianul pe care și l-ar dori în condițiile în care acesta nu s-a acomodat la Tottenham.
Transferat anul trecut de la Everton pentru 58 de milioane de euro, Richarlison a reușit un singur gol în sezonul recent încheiat în tricoul lui Spurs.
Mutarea la Madrid nu va fi ușor de realizat, dar fotbalistului i-ar plăcea să ajungă sub comanda lui Carlo Ancelotti. În 2022, brazilianul a vorbit despre colaborarea foarte bună pe care a avut-o cu antrenorul italian.
"Ancelotti este un antrenor mare, unul dintre cei mai buni din istorie. Nu este o coincidență că a câștigat toate trofeele posibile. A fost o perioadă în care am învățat foarte multe de la el și am progresat atât pe teren, cât și în afara lui. A fost un privilegiu să lucrez cu el.
Ancelotti vorbea foarte des cu mine, îmi transmitea multe aspecte din modul său de gândire despre fotbal. Cu siguranță, el mi-a schimbat jocul foarte mult", a spus Richarlison.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo