Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star de la Barcelona vrea să plece de la club din cauza suporterilor! Ce le-a spus șefilor de pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Actualizat 29/10/2022 la 18:14 GMT+3

Barcelona va rămâne la vară fără Sergio Busquets, al cărui contract cu catalanii se încheie la finalul actualului sezon. Fotbalistul nu își mai dorește să continue pe Camp Nou, fiind dezamăgit de modul în care fanii s-au comportat la adresa lui în ultimele săptămâni.

Barcelona (Busquets, Lewandowski, Alba, Gavi)

Credit imagine: Getty Images

Sergio Busquets se află în ultimele luni de contract cu Barcelona, urmând a se despărți de clubul blaugrana la finalul sezonului 2022/23.
Deși oficialii catalanilor și-ar fi dorit ca mijlocașul în vârstă de 34 de ani să mai continue pe Camp Nou, fotbalistul i-a anunțat că va părăsi echipa în vara anului viitor.
Potrivit presei din Spania, citate de Sportskeeda, Busquets i-a spus directorului Mateu Alemany că va pleca, fiind nemulțumit de modul în care s-au comportat fanii față de el în ultimele săptămâni.
Suporterii Barcelonei l-au batjocorit pe spaniol, care s-ar fi decis în urma acestor critici din partea galeriei să plece de la club. Cel mai probabil, mijlocașul va opta pentru o echipă din MLS, mai multe formații din Statele Unite ale Americii arătându-se interesate de el în ultima vreme.
De-a lungul carierei, Sergio Busquets a adunat aproape 700 de apariții în tricoul blaugrana, reușind 18 goluri și 43 de pase decisive. El a câștigat alături de catalani, printre altele, 8 titluri de campion al Spaniei și 3 trofee Champions League.
Citește și:

BARCELONA ÎI CAUTĂ ÎNLOCUITOR LUI BUSQUETS

Având în vedere că Busquets va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, catalanii sunt acum în căutarea unui înlocuitor pentru mijlocașul de 34 de ani.
Deși s-a vorbit despre faptul că Xavi îl vrea pe Jorginho, pe care îl consideră urmașul pe termen lung al lui Busquets, șefii de pe Camp Nou ar mai avea o variantă chiar în interiorul clubului.
Este vorba despre Nico Gonzalez, fotbalist împrumutat în prezent la Valencia, dar care mai are contract cu Barcelona până în 2026. Antrenorul Javier Pimienta, a vorbit despre calitățile fotbalistului de 20 de ani, pe care l-a antrenat la Barcelona B în ultimul an de juniorat și pe care îl consideră perfect pentru echipa lui Xavi.
"Îndeplinește toate cerințele, este jucătorul perfect, ideal pentru a juca pentru Barcelona. Am multă, multă încredere în Nico. A ajuns cu mine la Barça B când era în ultimul an de juniorat și am văzut că înțelege jocul de pivot.
Sezonul trecut, Nico a evoluat deja alături de Sergio Busquets și, din punctul meu de vedere, îndeplinește toate cerințele, este jucătorul perfect, ideal pentru a juca pentru Barcelona, deși asta nu înseamnă că jocul lui este doar pentru Barcelona", a spus Javier Pimienta.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo