Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a numit cea mai bună echipă din lume: "Fotbalul lor e o oglindă pentru noi"

Nicu Savin

Publicat 01/05/2023 la 17:24 GMT+3

Xavi a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea partidei cu Osasuna. Antrenorul Barcelonei s-a eschivat subtil când a fost întrebat cine ar vrea să câștige Champions League, dar a subliniat că Manchester City este cea mai bună echipă din lume și ar merita să facă tripla în acest sezon.

Xavi Hernández en la rueda de prensa previa al Barcelona-Girona.

Credit imagine: Getty Images

Xavi Hernandez este aproape de cea mai importantă performanță a carierei sale de antrenor. Barcelona are 11 puncte avans față de Real Madrid și mai are nevoie de câteva victorii pentru a fi sigură de cucerirea titlului în La Liga. Următorul pas va fi marți seara, când catalanii vor juca pe teren propriu împotriva Osasunei.
La conferința de presă de dinaintea partidei, antrenorul Barcelonei a fost asaltat cu tot felul de întrebări, iar unul dintre jurnaliști l-a rugat să spună ce echipă ar prefera să câștige actuala ediție din Champions League.

Xavi: "Manchester City e cea mai bună echipă din lume"

Managerul s-a eschivat subtil, dar apoi a fost întrebat dacă Manchester City ar merita să facă tripla Premier League-Champions League-FA Cup și nu a mai ocolit răspunsul.
"City este cea mai bună echipă din lume, pentru mine. Fotbalul lor este o oglindă pentru noi. Au cel mai bun manager din lume... Ar fi corect dacă ar câștiga tripla!", a spus Xavi, citat de Marca.
Înainte ca Xavi să apară în fața presei, Carlo Ancelotti a vorbit și el cu jurnaliști și a spus clar că dacă Barcelona va deveni campioană o va face pe merit. Rugat să comenteze declarația omologului său de pe banca rivalei, Xavi a menționat că un campionat câștigat este mai elocvent decât orice altă competiție, pentru că este rezultatul muncii unui întreg sezon.
"I-am felicitat pe Real Madrid anul trecut. Profesioniștii știu că LaLiga este câștigată de cea mai bună echipă, cel care a avut cea mai mare continuitate. Competițiile KO sunt mai nedrepte. LaLiga îți dă senzația că toată treaba a fost bine făcută. Dar încă nu am câștigat. Apreciez cuvintele lui Ancelotti", a adăugat managerul Barcelonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo