Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, cu ochii pe 3 jucători la Mondialul din Qatar! Cine sunt fotbaliștii pe care îi vrea la Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 11/11/2022 la 21:03 GMT+2

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 este prilejul perfect pentru antrenori să-i analizeze pe jucătorii pe care și-i doresc sub comanda lor. Xavi are 3 fotbaliști pe care îi va urmări cu atenție, dorindu-și transferurile lor la Barcelona.

Xavi Hernandez

Credit imagine: Getty Images

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 se va desfășura în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie. Apoi, la începutul anului 2023, va avea loc o perioadă de mercato, pentru care cluburile din toată lumea au început deja să-și facă listele.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Barcelona va caută să se întărească, iar Xavi a pus ochii pe 3 fotbaliști pe care are de gând să-i urmărească foarte atent la turneul final din Qatar. Potrivit presei din Spania, antrenorul îi vrea pe Camp Nou pe Bernardo Silva, Diogo Dalot și Bruno Guimaraes.
Bernardo Silva a fost dorit de catalani și în vară, dar șefii Barcelonei nu au reușit să ajungă la niciun acord cu cei de la Manchester City, astfel că mutarea portughezului în La Liga s-a amânat.
În ceea ce îl privește pe Diogo Dalot, catalanii au nevoie urgent de întăriri în partea dreaptă a apărării, iar lusitanul s-a făcut remarcat prin faptul că are doar 23 de ani, este într-o formă foarte bună și mai are contract cu Manchester United doar până în vara anului 2023.
Fotbalistul a blocat încercările de până acum ale "diavolilor roșii" de a-i prelungi înțelegerea, iar Xavi este convins că l-ar putea avea în lot începând din următorul sezon.
Nu în ultimul rând, catalanii îl vor și pe Bruno Guimaraes, care este văzut drept un înlocuitor potrivit pentru Sergio Busquets, care va pleca de pe Camp Nou la finalul acestei stagiuni.
Brazilianul a avut prestații foarte bune de când a ajuns la Newcastle, la începutul acestui an, cota sa de piață dublându-se în ultimele 12 luni. Bruno Guimaraes, care are o valoare de piață de 60 de milioane de euro, are contract cu clubul de pe St James' Park până în 2026.
Citește și:

Barcelona, pe urmele lui Enzo Fernandez

Potrivit presei din Anglia, Barcelona se află și în cursa pentru transferul unui fotbalist de 21 de ani care a impresionat în acest sezon în campionatul Portugaliei și în Champions League.
Este vorba despre Enzo Fernandez, mijlocașul celor de la Benfica, de care sunt interesate, pe lângă Barcelona, și Manchester City, Liverpool și Manchester United.
Argentinianul a ajuns la Lisabona în vara acestui an și s-a bucurat de o primă parte spectaculoasă de sezon, echipa sa fiind neînvinsă atât în campionat, cât și în Europa. Fernandez a reușit 3 goluri și 4 pase decisive, reușind prestații peste așteptări, și are șanse mari să prindă lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Dacă va avea evoluții bune și la turneul final, este de așteptat ca valoarea sa de piață să crească și mai multe cluburi să intre în cursa pentru semnătura lui, deși șansele unui transfer în perioada de mercato din iarnă sunt minime.
Enzo Fernandez, adus de la River Plate în schimbul a 12 milioane de euro, are contract cu Benfica până în 2027, iar în prezent are o cotă de piață de 35 de milioane de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.com.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo