Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, impresionat de Pedri în victoria Barcelonei de la Betis! Cu ce fost mare jucător l-a comparat

Alex Masgras

Publicat 02/02/2023 la 12:38 GMT+2

Barcelona a ajuns la 8 puncte în fața celor de la Real Madrid, după victoria de miercuri seară de pe terenul lui Betis, scor 2-1. Printre remarcații lui Xavi s-a numărat Pedri, care a fost comparat de antrenorul său cu Andres Iniesta.

Pedro Gonzalez Lopez "Pedri" of FC Barcelona looks on during the LaLiga Santander match between Real Betis and FC Barcelona at Estadio Benito Villamarin on February 01, 2023 in Seville, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat miercuri seară pe terenul lui Betis și a ajuns la 8 puncte în fața celor de la Real Madrid, dar echipa de pe Santiago Bernabeu are un meci mai puțin disputat. Catalanii s-au impus cu 2-1, iar pentru echipa lui Xavi au marcat Raphinha și Robert Lewandowski.
Printre remarcații antrenorului Barcelonei s-a numărat și Pedri, cel care a avut o prestație foarte bună aseară. Mai mult decât atât, Xavi a comparat talentul lui Pedri cu cel al lui Andres Iniesta, jucător alături de care a jucat 13 ani la mijlocul terenului la Barcelona și naționala Spaniei:
"Dacă îl comparăm pe Pedri cu Iniesta în acest moment, Iniesta va câștiga lejer, deoarece a jucat atâta timp. Pentru mine, el este cel mai mare talent produs vreodată de fotbalul spaniol. Dar Pedri este foarte bun, are un talent similar", a spus Xavi, la finalul partidei cu Betis.
Citește și:

Xavi, încântat de jocul Barcelonei în meciul cu Betis

După meciul cu Betis, Xavi a ținut să își felicite jucătorii pentru prestația de pe Estadio Benito Villamarin. Pe lângă cele trei puncte obținute, antrenorul catalanilor a fost încântat de momentele din timpul partidei în care jucătorii săi au lăsat impresia că sunt mai mulți decât adversarii, putând observa o diferență pozitivă față de prestația cu Girona de la finalul săptămânii trecute:
"Am fost excelenți astăzi, a fost o prestație foarte bună. Am fi putut încheia mai repede partida, la lovitura de cap a lui Ansu Fati. Imediat după am primit gol și ne-am făcut viața dificilă, dar am obținut rezultatul dorit până la urmă.
Nu sunt mulțumit numai pentru rezultat, ci și pentru modul în care am jucat. A fost mult mai bine decât în meciul cu Girona. Am dominat și am fost calmi cu mingea. În anumite locuri părea că suntem mai mulți decât ei pe teren", a mai spus Xavi.
În urma victoriei de pe terenul celor de la Betis, Barcelona a ajuns la 50 de puncte în La Liga în 19 etape. În acest moment, trupa lui Xavi se află la 8 puncte în fața celor de la Real Madrid, care au însă un meci mai puțin disputat.
Campioana en-titre va juca în această seară restanța cu Valencia din campionat și, în cazul unei victorii pe Santiago Bernabeu, va reface diferența de 5 puncte.
Pentru Barcelona urmează alte două partide importante în La Liga. Mai întâi, pe 5 februarie, catalanii vor primi vizita celor de la Sevilla, după care vor juca pe 12 februarie pe terenul celor de la Villarreal. La jumătatea lunii, echipa lui Xavi va juca pe Camp Nou manșa tur a dublei cu Manchester United din Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo