Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Yamal, comparat cu Messi după debutul în La Liga pentru Barcelona! Ce l-a impresionat pe Xavi

Bianca Dumitru

Actualizat 30/04/2023 la 14:39 GMT+3

Barcelona s-a impus aseară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 în fața celor de la Betis, într-un meci contând pentru a 32-a etapă din La Liga. La finalul partidei, Xavi a lăudat debutul lui Lamine Yamal, care a devenit cel mai tânăr fotbalist care a jucat în campionat pentru catalani.

FC Barcelona: Trainer Xavi gibt Lamine Yamal Anweisungen

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat aseară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, duelul cu Betis, contând pentru a 32-a etapă din La Liga. În ultimele minute ale partidei, Xavi l-a trimis pe teren pe Lamine Yamal, care a intrat în istoria catalanilor.
Fotbalistul, în vârstă de 15 ani și 290 de zile, a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în La Liga pentru Barcelona, doborând recordul lui Ansu Fati.
După meci, antrenorul catalanilor a vorbit despre debutul lui Yamal, pe care l-a lăudat pentru ceea ce a arătat pe teren în minutele în care a fost folosit.
Citește și:

Lamine Yamal, comparat cu Lionel Messi după debutul în La Liga

Xavi s-a arătat încrezător în calitățile puștiului de la academia clubului blaugrana, comparându-l chiar cu Lionel Messi datorită talentului înnăscut de care a dat dovadă.
"I-am spus să încerce lucruri și a făcut-o. La 15 ani, imaginați-vă... Este special și ar fi putut chiar să înscrie în seara asta, dar Silva a apărat. A jucat cu încredere și a arătat de ce este capabil.
Nu are teamă, dar are mult talent. Unele dintre pasele sale din ultima treime au fost foarte bune. Este un jucător asemănător cu Messi pentru că are acel talent înnăscut care este greu de găsit.
Lamine nu pare un tânăr de 15 ani, este foarte matur. Este gata să joace și se antrenează bine. El poate marca o eră la acest club, ca parte a acestei echipe", a declarat Xavi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo