Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

8 jucători de la Barcelona, doriți de alte cluburi din Europa! Reacția lui Joan Laporta

Bianca Dumitru

Actualizat 03/07/2023 la 19:36 GMT+3

Barcelona este o echipă la care sunt legitimați foarte mulți jucători interesanți pentru celelalte cluburi de top din Europa. Joan Laporta a dezvăluit că a primit oferte pentru cel puțin 8 fotbaliști importanți, spunând că nu are de gând să-i lase să plece prea ușor.

Barcelona będzie broniła tytułu mistrza Hiszpanii

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat titlul în La Liga, dominând competiția pentru cea mai mare parte a sezonului. Mulți dintre fotbaliștii lui Xavi s-au făcut remarcați, iar acum au pe urmele lor echipe importante din Europa.
Joan Laporta a dezvăluit în weekend, într-un interviu pentru La Vanguardia, că a primit oferte pentru 8 jucători importanți de pe Camp Nou. Este vorba Pedri, Gavi, Ansu Fati, Ronald Araujo, Ter Stegen, Raphinha, Andreas Christensen sau Alejandro Balde.
Dintre aceștia, singurul pentru care ar fi dispuși catalanii să asculte oferte este Ansu Fati, ale cărui prestații nu l-au mulțumit pe Xavi, acesta dorind să renunțe la el. Presa internațională a scris că Arsenal ar vrea să-i obțină transferul, oferind circa 50 de milioane de euro, dar suma nu este pe placul șefilor clubului blaugrana.
În plus, Joan Laporta pare că a devenit mai reticent în privința despărțiri de tânărul decar, spunând recent că fotbalistul își dorește "să continue să-i câștige încrederea lui Xavi și să facă diferența pe teren pentru că are talentul necesar să facă asta".
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, în ceea ce-i privește pe ceilalți, președintele catalanilor a spus că, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, "Barcelona nu este un club care vinde jucători și nu avem nicio intenție să renunțăm la starurile echipei".
Pentru a se echilbra ușor din punct de vedere economic, oficialii de pe Camp Nou acordă în această vară prioritate transferurilor fotbaliștilor care se întorc din împrumuturi la echipe, cum este cazul lui Samuel Umtiti.
Citește și:

LAPORTA A CONFIRMAT CĂ BARCELONA NEGOCIAZĂ PENTRU ARDA GULER

În ultima lună, Arda Guler (18 ani) a devenit unul dintre cei mai vânați jucători din lume. După Real Madrid și Arsenal, în cursa pentru mijlocașul turc a intrat și Barcelona, lucru confirmat de Juan Laporta.
"Suntem în discuții cu Fenerbahce în legătură cu Arda Guler. Toate marile cluburi din Europa îl vor. Arda e un foarte tânăr jucător turc și este adevărat că departamentul nostru de scouting îl urmărește de foarte mult timp", a dezvăluit Laporta pentru Mundo Deportivo.
Dacă Fener nu se poate opune mutării, fixându-i o clauză mult prea mică pentru ce a arătat Guler în ultimul sezon, transferul la unul dintre granzii Europei este în acest moment blocat de tatăl lui Arda.
Acesta vrea un comision mai mare decât suma de transfer, presa din vest vorbind de cel puțin 18 milioane de euro, o sumă pe care nici Florentino Perez, nici oficialii lui Arsenal și nici Laporta nu sunt dispuși să o plătească, chiar dacă vorbim de un "puști minune" al Europei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo