Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A început "cursa" pentru semnătura lui Yamal! Imaginea tânărului de la Barcelona, prioritate pentru marile branduri

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/11/2023 la 16:45 GMT+2

Jucătorul de 16 ani al Barcelonei, Lamine Yamal, este în fața unei decizii foarte importante în cariera sa. Tot mai multe branduri de top vor să se asocieze cu imaginea talentatului fotbalist spaniol, la câteva săptămâni după ce a prelungit contractul cu Barcelona.

Lamine Yamal y Alejandro Balde en un calentamiento con el Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Lamine Yamal a "explodat" în startul acestui sezon, fiind unul dintre cei mai spectaculoși jucători ai Barcelonei. Acesta a împlinit 16 ani în iulie și a doborât mai multe recorduri de-a lungul acestei stagiuni.
Yamal este cel mai tânăr jucător care a marcat pentru Barcelona în La Liga și care a jucat în Liga Campionilor, fiind titular. Aceste recorduri, plus alte câteva asemănătoare, i-au adus convocarea la echipa națională a Spaniei, unde a doborât noi borne.
Acesta a marcat la debutul său pentru "furia roja", într-un meci cu Cipru. Valoarea sa pe site-ul de specialitate, Transfermarkt, s-a dublat față de finalul sezonului trecut și a ajuns la cota de 50 de milioane de euro.
Citește și:

Marile branduri, pe urmele lui Yamal

La o lună de când Yamal a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona, care îi aduce o clauză de reziliere în valoare de 1 miliard de euro, branduri de îmbrăcăminte sportivă precum Adidas, Nike, Puma sau New Balance sunt pregătite să se lupte pentru semnătura tânărului jucător "blaugrana", conform cotidianul Sport.
Valoarea comercială a acestuia a crescut enorm după performanțele sale, iar o asociere pe termen lung ar aduce încasări foarte mari oricărui brand cu care va semna. Acesta și-a încheiat recent înțelegerea cu NIke, dar firma de articole sportive va intra din nou în cursa pentru semnătura acestuia.
Lamine Yamal a intrat de pe bancă în victoria Barcelonei de pe terenul celor de la Real Sociedad, scor 1-0, de sâmbătă seară. Acesta a evoluat în 15 partide pentru echipa antrenată de Xavi, reușind să contribuie decisiv la 4 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo