Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Icardi, anunț incredibil: "Suntem în contact"! Clubul uriaș care îl vrea pe argentinian

Nicu Savin

Publicat 25/11/2023 la 14:13 GMT+2

Elio Letterio Pino, agentul lui Mauro Icardi, a dezvăluit că este în contact cu reprezentanții lui Real Madrid, club care ar dori să-l transfere pe atacant în iarnă. Impresarul a spus că nu există încă o ofertă, dar a sugerat că mutarea s-ar putea face. Presa din Spania a scris zilele trecută că madrilenii sunt dispuși să plătească 15 milioane de € pe argentinian.

ISTANBUL, TURKEY - AUGUST 29: Galatasaray player Mauro Icardi is doing his classic celebration after scoring a penalty goal during the UEFA Champions League play-offs second leg match between Galatasaray and Molde FK at Ali Sami Yen Arena on August 29, 20

Credit imagine: Eurosport

Mauro Icardi a avut o perioadă proastă la PSG, unde nu a reușit să atingă niciodată forma care l-a consacrat pe când juca la Inter, dar și-a găsit liniștea la Galatasaray, unde a fost împrumutat sezonul trecut și transferat definitiv în vară. Ajuns la 30 de ani, argentinianul ar putea primi o șansă nesperată de a reveni în fotbalul mare.
Real Madrid ar fi clubul foarte intersat de transferul său. Ancelotti nu are un număr 9 de clasă, Joselu neadaptându-se foarte bine pe Bernabeu, astfel că argentinianul ar reprezenta o soluție de moment foarte bună, mai ales că prețul său este mai mult decât accesibil pentru madrileni.

Mauro Icardi, dorit la Real Madrid! Agentul atacantului a recunoscut discuțiile

Presa iberică a scris încă de zilele trecute despre presupusul interes al Realului pentru Icardi, iar impresarul argentinianului a confirmat totul. Acesta a subliniat că nu există deocamdată o ofertă oficială, dar că este în discuții cu reprezentanții Realului.
"Nu există încă o ofertă oficială. Sunt la Madrid chiar acum (n.r. ieri). Real Madrid nu a făcut nicio ofertă pentru Icardi. Nu au făcut încă o ofertă oficială, dar suntem în contact cu responsabilii de la Real Madrid", a spus Elio Letterio Pino, citat de as.com.
Icardi are contract cu Galatasaray până în 2026, dar e greu de crezut că turcii se vor putea opune unui transfer al acestuia pe Bernabeu. Tentația de a juca la cel mai galonat club din lume este imensă și sunt toate șansele ca Icardi să găsească înțelegere pentru a fi lăsat să plece. Cota sa de piață este de 20 de milioane de €, dar în presa iberică s-a vehiculat că Realul ar fi gata să achite 15 milioane, plus eventuale bonusuri.
Transferul lui Icardi la Real Madrid ar fi una dintre cele mai surprinzătoare mutări realizate de madrileni în ultima vreme. De obicei, Florentino Perez aduce jucători care pot fi utili pe termen lung. Totuși, situația de față impune achiziționarea unui atacant central cu experiență la cel mai înalt nivel, pentru că un club cu pretențiile Realului nu se poate baza doar pe un jucător ca Joselu, care a marcat numai 5 goluri în 16 partide în acest sezon.
După ce a plecat de la PSG, Mauro Icardi a renăscut la Galatasary, e adevărat, într-un campionat mult inferior celui din Franța. În sezonul trecut, argentinianul a înscris 23 de goluri și a dat 8 assist-uri pentru Galata, punând umărul la cucerirea titlului în Superlig. Cifrele starului sunt și mai bune în actuala stagiune, el marcând deja de 15 ori în 20 de meciuri, 5 dintre reușite fiind consemnate în Champions League (3 în preliminarii și două în faza grupelor).
Astfel, Real Madrid ar aduce un jucător în mare formă, care excelează la finalizare, exact ceea ce are nevoie Ancelotti. Probabil că cei de la Real se gândesc la faptul că Icardi ar fi atacantul perfect într-un angrenaj în care Vinicius și Rodrygo strălucesc în benzi și l-ar putea pune în valoare în fața porții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo