Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti îl asigură pe Endrick că va juca la prima echipă a lui Real Madrid: "Nu există niciun dubiu"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/02/2024 la 17:52 GMT+2

Carlo Ancelotti trece în revistă problemele actuale cu care se confruntă Real Madrid: croatul și Toni Kroos au fost în centrul unei apariții care a fost din nou o clasă de maestru în explicarea viitorului Real Madrid.

El entrenador italiano del Real Madrid, Carlo Ancelotti, durante la rueda de prensa posterior al entrenamiento realizado este sábado en la Ciudad Deportiva de Valdebebas. EFE/Fernando Alvarado

Credit imagine: EFE

Articol scris de Alina Chiță
Înainte de confruntarea cu Sevilla, Carlo Ancelotti a vorbit cu presa despre revenirea lui Sergio Ramos pe Bernabeu, de această dată în calitate de adversar al madrilenilor. Celelalte două nume mari despre care s-a vorbit au fost Luka Modric și Toni Kroos.
Ancelotti a fost întrebat dacă Modric vrea să facă parte din staff-ul de antrenori când se va retrage, precum și despre revenirea lui Toni Kroos la echipa națională a Germaniei.
Antrenorul Realului a vorbit despre venirea lui Endrik din această vară și a asigurat că jucătorul brazilian de doar 17 ani va juca la prima echipă. Până atunci, tânărul atacant brazilian continuă să marcheze și să aibă evoluții foarte bune în pentru Palmeiras. Endrick a marcat deja 15 goluri pentru Palmeiras de când a fost cumpărat de Real Madrid.
La întrebarea despre viitorul croatului Modric în staff-ul tehnic al echipei blanco, Ancelotti a răspuns: "Ceea ce își dorește toată lumea, inclusiv Modric, este să fie un jucător fantastic. Cred că viitorul lui Modric va fi ales de el".
Citește și:

Carlo Ancelotti: "Nu am de gând să-l sfătuiesc pe Kroos ce să facă"

Toni Kroos s-a retras de la naționala Germaniei după EURO 2020 (disputat în 2021), dar a decis să revină la prima reprezentativă pentru a participa la EURO 2024, care se va disputa chiar în țara sa natală.
Întrebat și despre acest subiect la conferința de presă, italianul a mărturisit că jucătorul german i-a spus că se va întoarce la națională: "Nu îi va afecta performanța cu noi, performanța lui aici este foarte mare. Nu am de gând să-l sfătuiesc pe Kroos ce să facă. Nu este fiul meu... El are toată capacitatea mentală de a decide asupra viitorului său".
Ancelotti a discutat și despre un fost jucător cheie al lui Real Madrid, Sergio Ramos care se întoarce în casa fostului său club.
"Mâine se întoarce și stadionul îl va primi cu mare afecțiune, așa cum merită o legendă ca el. A fost un adevărat căpitan, cu calitate, personalitate și caracter. Am avut norocul să am căpitani ca el și ca Maldini, Terry etc."
Antrenorul italian a dat un răspuns și la întrebarea despre pozițiile în care poate juca Vinicius. "Cred că Vini poate juca și în interior, nu spun ca un singur atacant central, ci cu un partener. Se simte foarte confortabil jucându-se afară...
Și era bine pentru el să fie înăuntru pentru a nu marca. Vreau să-l pun acolo unde se simte cel mai confortabil, care în acest moment este pe aripa stângă", a declarat Ancelotti, citat de AS.com.
Meciul dintre Real Madrid și Sevilla este duminică seară, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo