Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, veste mare pentru fanii Realului! Cum a comentat boicotul lui Perez pentru El Clasico

Nicu Savin

Publicat 27/10/2023 la 18:37 GMT+3

Carlo Ancelotti a susținut astăzi conferința de presă de dinaintea derby-ului dintre Barcelona și Real Madrid, care va avea loc sâmbătă. Italianul le-a dat o veste bună fanilor madrileni, anunțând că Jude Bellingham este apt și va juca. În același timp, "Don Carlo" susține decizia lui Florentino Perez de a boicota El Clasico, pentru că un oficial al rivalilor l-a jignit pe Vinicius zilele trecute.

Ancelotti und Kepa "vertrauen den Schiedsrichtern"

Credit imagine: Perform

Barcelona - Real Madrid este meciul care împarte planeta în două de fiecare dată și cu siguranță că și sâmbătă va fi la fel. Cele două mari rivale din Spania se vor duela pentru prima dată în acest sezon în Catalunya, iar disputa se anunță extrem de tensionată, mai ales după eventimentele din ultimele zile.
În timpul partidei dintre Braga și Real Madrid din Champions League, un oficial al Barcelonei l-a jignit pe Vinicius, iar asta i-a deranjat la culme pe oficialii madrileni. Chiar dacă cei de la Barcelona și-au cerut scuze, presa din Spania scrie că Florentino Perez va boicota partida.
La conferința de presă de dinaintea meciului, Carlo Ancelotti a fost rugat și el să comenteze această controversă, iar italianul este în asentiment cu președintele, fiind convins că oficialul face exact ceea ce trebuie pentru binele clubului.
"Nu știu dacă se duce sau nu la meci, dar dacă nu o face, va fi spre binele clubului. Pentru că toate deciziile pe care le ia președintele sunt spre binele lui Real Madrid. Și tot ce va decide în viitor, la fel.", a spus Ancelotti.

Jude Bellingham va fi pe teren în Barcelona - Real Madrid

Fanii lui Real Madrid au stat cu sufletul la gură în ultimele zile, după ce Jude Bellingham avut ceva probleme medicale, dar Ancelotti le-a dat o veste excelentă. Întrebat despre problemele de efectiv ale adversarilor, italianul a spus că nu știe la ce să se aștepte, dar a confirmat că mijlocașul său este la 100% din punct de vedere fizic și va fi pe teren.
"Mâine o să joace Bellingham, pentru că e bine, recuperat. Nu știu pe cine va folosi Barcelona. Pentru mine important este că Bellingham joacă, că este la 100%. Ne vom juca rolul, ne concentrăm asupra lucrurilor noastre.", a mai spus Ancelotti.
În ceea ce privește partida de mâine, Ancelotti a spus că un meci cu Barcelona este întotdeauna important, cum afirmase și Xavi, dar a subliniat că rezultatul nu va fi decisiv în economia campionatului.
"Este un joc important, special. Va fi primul Clásico din acest sezon, dar vor mai fi Supercupa, manșa secundă, Cupa Regelui, Liga Campionilor... sunt atât de multe oportunități de a ne încrucișa din nou, încât am senzația că meciul de mâine va fi doar primul. Meciul este foarte important, dar sezonul este foarte lung și să spui că meciul ăsta determină un campionat e prea mult. Va fi un campionat foarte competitiv: Barcelona, ​​Atletico, Girona... sunt multe echipe care se vor lupta pana la final.", a adăugat Ancelotti.
Real Madrid abordează primul El Clasico al sezonului din poziția de lider în clasament, în timp ce Barcelona se poate lăuda că este neînvinsă în acest sezon. Cele două rivale sunt despărțite de numai un punct, dar dacă madrilenii nu vor câștiga, Girona ar putea urca pe primul loc, în caz că se va impune în duelul de acasă cu Celta Vigo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo