Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arabii pun în pericol planul lui Laporta! Titularul lui Xavi este dorit de Al-Hilal

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/03/2024 la 20:18 GMT+2

FC Barcelona nu va avea o misiune ușoară în a-l păstra pe Joao Cancelo și din sezonul viitor. Chiar dacă președintele Laporta a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va prioritiza un nou împrumut al acestuia, Al-Hilal a "intrat pe fir" și va încerca să-l transfere pe portughez de la Manchester City, echipa de care aparține.

Joao Cancelo, Joan Laporta y Joao Félix en la presentación de ambos jugadores.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Joao Cancelo se află într-o situație contractuală complicată. Fundașul lateral este împrumutat la Barcelona până la finalul acestui sezon, dar nu a fost luată încă nicio decizie concretă în privința viitorului său.
Acesta este în continuare jucătorul lui Manchester City, iar relația rece dintre el și club, în special cu antrenorul Pep Guardiola, i-a determinat pe "cetățeni" să prioritizeze vânzarea lui Cancelo în această vară. Joan Laporta, președintele clubului catalan, va încerca să-l mai împrumute pe acesta pentru încă un sezon, alături de o clauză de cumpărare obligatorie.
Cancelo va juca un rol esențial în această mișcare, având în vedere că fundașul și-a manifestat în mai multe rânduri intenția de a rămâne la Barcelona, club la care a insistat să ajungă și în vară. Astfel, conducerea lui City va fi nevoită să accepte un nou împrumut.
Citește și:

Al-Hilal a intrat în "cursa" pentru Joao Cancelo

Lucrurile nu par să fie atât de simple pentru conducerea Barcelonei. În lupta pentru Cancelo pare să fi intrat și o forță din Arabia Saudită, Al-Hilal, anunță publicația spaniolă Sport.es. Formația care i-a transferat pe Neymar, Koulibaly sau Mitrovic, printre alții, a pus ochiii pe versatilul fundaș și va încerca să-l transfere definitiv în vară.
Acest interes o pune pe City într-o poziție complicată. Englezii vor prioritiza vânzarea portughezului cu 3 ani înainte de încheierea înțelegeri, pentru a putea scoate o sumă cât mai bună de pe urma jucătorului de 29 de ani. Puterea financiară a saudiților este bine-cunoscută, iar o ofertă consistentă ar putea să o scoată pe Barcelona din joc.
Cu toate acestea, decizia finală va fi a jucătorului. Cancelo, alături de agentul său, Jorge Mendes, vor încerca săi convingă pe cei de la City să accepte oferta Barcelonei. Totuși saudiții pot să-i ofere lui Cancelo un salariu mult peste ce încasează la echipa catalană, astfel un eventual transfer în Arabia Saudotă nu iese total din calcule.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo