Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a ajuns la 3 victorii consecutive în La Liga! Raphinha a adus cele 3 puncte cu Las Palmas

Bianca Dumitru

Publicat 31/03/2024 la 00:00 GMT+2

Barcelona s-a impus în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața celor de la Las Palmas, într-un meci contând pentru a 30-a etapă din La Liga. Catalanii au ajuns la 3 victorii consecutive și nu mai pot pierde locul 2 în această etapă.

Raphinha en el Barcelona-Las Palmas

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a câștigat în această seară, pe teren propriu, duelul cu Las Palmas, meciul contând pentru a 30-a etapă din La Liga încheindu-se cu scorul de 1-0.
Catalanii au reușit să înscrie încă din minutul 19, dar reușita lui Raphinha a fost anulată, după consultarea arbitrajului video, pe motiv de offside.
După doar 5 minute, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Alvaro Valles a văzut cartonașul roșu pentru un fault și a fost trimis la cabine.
Cu toate astea, jucătorii lui Xavi nu au putut să deschidă scorul până în minutul 59, atunci când Raphinha a primit mingea în careu de la Joao Felix și a înscris cu capul, trimițând balonul la vinclu.
Citește și:
Gazdele ar fi putut apoi să-și mărească avantajul de pe tabelă, în minutul 78, când Joao Felix a preluat o pasă bună în careu și a șutat, dar mingea a lovit bara transversală. Partida s-a încheiat, astfel, cu scorul de 1-0, iar echipa lui Xavi a ajuns la 9 meciuri consecutive fără înfrângere.
În urma acestui rezultat, Barcelona, care are 3 victorii la rând, a acumulat 67 de puncte și este pe locul 2, având un avans de 5 puncte în fața celor de la Girona, care au un meci în minus. De cealaltă parte, Las Palmas, care nu a mai câștigat de 6 etape în La Liga, este pe locul 12, cu 37 de puncte.
În weekend-ul 12-14 aprilie, când e programată următoarea etapă a campionatului, catalanii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Cadiz, iar Las Palmas va primi vizita celor de la Sevilla.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo