Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a pus ochii pe un fost jucător de la Real Madrid! Cum poate să ajungă pe Camp Nou

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/11/2023 la 15:36 GMT+2

Presa din Spania anunță că Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, vrea să-l transfere pe Isco pentru sezonul următor. Fostul jucător al celor de la Real Madrid trece printr-o perioadă excelentă la Betis, după ce a petrecut 7 luni fără să fie legitimat la vreo echipă.

2017 - Clasificación para el Mundial 2018 - España 3-0 Italia - Goles: 1-0, Isco (13'); 2-0, Isco (40'); 3-0, Morata (77')

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
FC Barcelona trece printr-o perioadă complicată. Jocul catalanilor duce lipsă de creativitate, iar ultimele rezultate au constat în victorii la limită, dar și o înfrângere surprinzătoare în Liga Campionilor. Din acest motiv, Xavi a început să caute alternative pentru linia de mijloc a Barcelonei.
Cei de la Fichajes anunță că Isco este jucătorul dorit de antrenorul catalanilor. Acesta este văzut ca un jucător cheie pentru a îmbunătăți tehnicalitatea și creativitatea din jocul Barcelonei. Ajuns la 31 de ani, Isco are un început de sezon foarte prolific în tricoul lui Betis Sevilla.
Mijlocașul ofensiv a câștigat nu mai puțin de 9 titluri de "omul meciului" din partea La Liga, în doar 13 etape. Este de departe cel mai bun jucător al lui Betis, cu 3 reușite și 3 pase de gol în cont.
Citește și:

Isco, pe lista lui Xavi

Transferul lui Isco ar fi unul controversat, având în vedere trecutul său "blanco". Acesta a petrecut 9 sezoane la marea rivală a catalanilor, Real Madrid, fiind parte a echipei care a câștigat 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani. Internaționalul spaniol nu s-a despărțit de madrileni în cele mai bune condiții, ajungând rezervă neutilizată în ultimele sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu.
Din acest motiv, un transfer la Barcelona ar putea să devină realitate, dacă cei de la Betis vor fi de acord cu plecarea acestuia. Conform lui Fabrizio Romano, contractul lui Isco este valabil până în 2025, dar dacă va evolua în 25 de meciuri pentru andaluzi, înțelegerea se va prelungi pentru încă un an, iar clauza de reziliere va fi de 10 milioane de euro. Isco mai are de jucat 8 meciuri pentru a îndeplini acest criteriu.
Dacă ar semna cu Barcelona, aceasta nu ar fi prima mutare controversată a lui Isco. El a ajuns la Betis după ce a îmbrăcat tricoul Sevillei timp de 6 luni, la începutul sezonului trecut. Isco a fost integralist în derby-ul din weekend, dintre cele două echipe, fiind ales omul meciului.
Isco Alarcon a ajuns la Real Madrid în vara anului 2013, după un sezon de excepție la Malaga. Acesta a disputat 353 de meciuri în tricoul "blanco", marcând 53 de goluri și oferind 57 de pase decisive. Ibericul a cucerit nu mai puțin de 20 de trofee cu Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo