Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a ratat șansa de a se apropia la 6 puncte de Real Madrid! Remiză albă cu Athletic Bilbao

Bianca Dumitru

Actualizat 04/03/2024 la 00:00 GMT+2

Athletic Bilbao și Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0, în această seară, pe Estadio San Mames, într-un meci contând pentru a 27-a etapă din La Liga. Catalanii au ratat, astfel, ocazia de a se apropia la doar 6 puncte de Real Madrid.

Athletic - Barcelona. Lewandowski szuka ligowych punktów

Credit imagine: Getty Images

Athletic Bilbao și Barcelona au remizat în această seară, pe Estadio San Mames, scor 0-0, într-un meci contând pentru a 27-a etapă din La Liga.
Catalanii au avut prima ocazie importantă a meciului. În minutul 9, Gundogan a trimis balonul în careu dintr-o lovitură liberă, dar lovitura cu capul a lui Christensen a trecut peste poartă.
Tot în prima repriză, Xavi a văzut un cartonaș galben pentru proteste. Antrenorul a ajuns la 15 astfel de cartonașe de la sosirea sa pe banca echipei blaugrana, fiind cel mai penalizat tehnician din La Liga din noiembrie 2021 și până în prezent.
Ulterior, în startul reprizei secunde, Inaki Williams a avut două șanse uriașe de a marca, dar mingea nu a prins spațiul porții lui Ter Stegen.
Citește și:

Bilbao, fără victorie în fața Barcelonei în La Liga din 2019

Fermin și-a încercat și el norocul, în minutul 52, cu un șut de la 20 de metri, dar balonul a trecut mult pe lângă poarta lui Athletic Bilbao. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar gazdele din această seară au ajuns la 5 partide fără gol marcat în campionat în poarta echipei de pe Camp Nou.
Mai mult, Bilbao nu a mai câștigat un meci cu Barcelona în La Liga din 2019, când se impuneau cu 1-0 în prima etapă a sezonului, după un gol al lui Aduriz.
În urma rezultatului din această seară, Barcelona a ajuns la 58 de puncte, fiind pe locul 3 în clasamentul din La Liga, cu un punct sub Girona și 3 peste Atletico Madrid. De cealaltă parte, echipa lui Ernesto Valverde se află, cu 50 de puncte, pe locul 5.
În următoarea etapă din campionat, catalanii vor primi vizita celor de la Mallorca, în timp ce Athletic Bilbao va juca în deplasare, pe terenul celor de la Las Palmas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo