Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, cu ochii pe granzii din Premier League! Catalanii au în vizor 4 nume mari de la United și Arsenal

Dani Morar

Actualizat 30/09/2023 la 15:54 GMT+3

Jadon Sancho și Anthony Martial, de la Manchester United, au devenit ținte importante pentru Barcelona în perioada de mercato din iarnă. Situația ambilor jucători nu este deloc bună pe Old Trafford, iar catalanii doresc să profite și să facă o afacere avantajoasă.

Manchester United's French striker Anthony Martial (L) celebrates with Manchester United's English striker Jadon Sancho (R).

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu se află nici acum într-o situație financiară bună, motiv pentru care clubul se orientează către afacerile mai puțin costisitoare. Catalanii sunt echipa din grupele Champions League care a cheltuit cel mai puțin în această vară și nu au multe resurse nici pentru la iarnă.
Acest lucru nu îl împiedică pe Laporta să viseze la aducerea altor jucători, care să pună umărul la obiectivele din acest sezon. Acesta monitorizează situațiile a doi jucători de la Manhester United și doi de la Arsenal, cel puțin unul putând ajunge în perioada de mercato pe Camp Nou.
Jadon Sancho pare că nu va mai juca sub comanda lui Ten Hag după scandalul pe care l-a avut cu antrenorul din cauza vieții extrasportive și a declarațiilor publice. Englezul nu e dorit înapoi la Dortmund deoarece își pierde nopțile jucând jocuri video, dar cei de la Barca cred că îl pot cuminți pe atacant și îl pot readuce cu gândul la fotbal.
Martial nu a jucat nici el prea mult la United și chiar dacă a marcat împotriva lui Crystal palace, în Cupa Ligii, nu se află printre primele opțiuni ale antrenorului.
Barcelona are în vedere și doi mijlocași de la Arsenal. Havertz și Jorginho nu s-au integrat în echipă așa cum și-a dorit Arteta și ar putea pleca în iarnă. The Sun anunță că Xavi are în minte și un fundaș, dorindu-și transferul lui Matthijs de Ligt de la Bayern Munchen.
Citește și:

Barcelona l-a pierdut pe Raphinha, care e incert pentru El Clasico

Barcelona a obținut 3 puncte foarte mari pe teren propriu. Partida cu Sevilla părea că se îndreaptă spre un 0-0, dar catalanii au atacat și s-au impus pe final, după autogolul lui Sergio Ramos.
Catalanii au plătit însă un preț mare și l-au pierdut pe Raphinha în prima repriză. Brazilianul a fost înlocuit de Fermin Lopez, cel care a făcut un meci mare.
Analizele medicale efectuate de Raphinha au confirmat primul diagnostic după meciul cu Sevilla. Jucătorul de bandă a suferit o accidentare musculară la bicepsul femural drept și va fi out de pe gazon între 3 și 4 săptămâni, anunță Mundo Deportivo.
Acesta va rata meciurile cu FC Porto și Șahtior, din Champions League, iar obiectivul lui e să revină până la El Clasico. Înfruntarea cu Real Madrid va fi pe 28 octombrie, dar medicii sunt rezervați în privința unui verdict.
De asemenea, Barca nu se va putea baza pe el nici în înfruntările cu Granada și Bilbao. Raphinha a ajuns pe Camp Nou în 2022, când a fost transferat de la Leeds, iar în acest moment valorează 60 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo