Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona răpune Atletico, pe Metropolitano! Madrilenii, la prima înfrângere acasă în acest sezon de La Liga

Dani Morar

Actualizat 18/03/2024 la 00:17 GMT+2

Barcelona s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Atletico Madrid, în derby-ul etapei a 29-a din La Liga. Catalanii au făcut un meci foarte bun și le-au administrat gazdelor prima înfrângere acasă în acest sezon de La Liga și a doua după cea din Cupa Regelui, cu Bilbao.

El centrocampista del Barcelona Fermín López (d) celebra con Joao Félix tras marcar el tercer gol ante el Atlético, durante el partido de Liga en Primera División que Atlético de Madrid y FC Barcelona disputan este domingo en el estadio Metropolitano. EFE

Credit imagine: EFE

Barcelona a spulberat-o pe Ateltico, într-un meci al orgoliilor în La Liga. Catalanii au câștigat la scor de neprezentare după golurile lui Joao Felix, Lewandowski și Fermin Lopez și rămân la 8 lungimi de Real Madrid.
Gazdele au irosit prima mare ocazie după 7 minute. Rodrigo De Paul a scos în marginea careului pentru Barrios, dar ibericul a trimis cu latul, pe lângă poartă.
Barcelona a dat lovitura pe final de primă repriză. Gundogan a pătruns în careu și i-a pasat lui Lewandowski, cel care i-a oferit un assist lui Joao Felix. Portughezul a marcat din nou împotriva echipei de la care este împrumutat și a sărbătorit dansând.
După gol, Xavi a văzut cartonașul galben pentru proteste, lucru ce a provocat mai multe râsete ironice pe banca Barcelonei. Arbitrul a revenit și i-a acordat cartonașul roșu tehnicianului, care a fost eliminat.
Repriza a doua a început perfect pentru Barcelona, care și-a dublat avantajul. Robert Lewandowski a profitat de o ezitare în defensiva lui Atletico și a marcat cu un șut la colțul lung, care a lovit și bara.
Minutul 68 a adus și desprinderea pentru catalani. Jules Kounde a prins o minge în apropierea careului advers și a întors pentru Lewandowski. Polonezul a centrat perfect pentru Fermin Lopez, care a marcat cu o lovitură de cap pentru 3-0.
În prelungirile partidei, Nahuel Molina a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător asupra lui Vitor Roque.
Atletico Madrid – Barcelona s-a încheiat 0-3, iar catalaniirămân la 8 puncte de Real Madrid. De cealaltă parte, Atletico a ieșit din top 4, fiind pe 5, la un punct în spatele lui Bilbao.
Citește și:

Atletico Madrid – Barcelona: Echipele de start:

  • Atletico Madrid: Oblak - Witsel, Mandrava, Savic - Molina, Llorente, De Paul, Lino - Morata, Riquelme
Rezerve: Moldovan, Gomis - Azipilicueta, Correa, Depay, Gabriel, Griezmann, Koke, Saul, Vermeeren
  • Barcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Cubarsi, Fort - Roberto, Christensen, Gundogan - Raphinha, Lewandowski, Felix
Rezerve: Kochen, Pena - Alonso, Casado, Guiu, Fermin, Martinez, Romeu, Roque, Yamal
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo