Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona renunță la cel mai scump jucător U19 transferat vreodată! Ce se întâmplă cu Pau Cubarsi

Bianca Dumitru

Publicat 30/04/2024 la 14:59 GMT+3

Barcelona l-a transferat încă de vara trecută pe Vitor Roque, fotbalist care a ajuns în lotul lui Xavi la începutul acestui an, fără a reuși să se impună deocamdată. Șefii catalanilor vor să-i găsească acum o nouă echipă, la care să-l împrumute în următorul sezon. În schimb, lui Pau Cubarsi îi va fi prelungit contractul.

FC Barcelona: Robert Lewandowski (li.) mit Neuzugang Vitor Roque (re.)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona s-a înțeles în vara anului trecut cu cei de la Athletico Paranaense pentru transferul lui Vitor Roque, care li s-a alăturat catalanilor la începutul lui 2024, în schimbul sumei de 40 de milioane de euro.
Brazilianul de 19 ani a adunat doar 310 minute în tricoul blaugrana, fiind titular în două meciuri și reușind două goluri. Contribuția sa în echipa lui Xavi a fost, astfel, nesemnificativă, iar conducerea clubului ar fi decis să renunțe la el, cel puțin pentru moment.
Conform jurnaliștilor de la Sport.es, șefii de pe Camp Nou s-ar fi hotărât să le comunice reprezentanților lui Roque să-i caute acestuia o echipă la care să fie împrumutat la vară.
Sursa citată menționează că Xavi nu are de gând să conteze prea mult pe brazilian în următoarea stagiune, astfel că ar vrea ca acesta să meargă în altă parte, unde să aibă șansa de a prinde mai multe minute.
Lui Vitor Roque nu îi surâde prea mult această variantă, în planurile sale fiind doar rămânerea la Barcelona, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla și ce oferte vor apărea pe numele lui.
Citește și:

Cubarsi își prelungește contractul cu Barcelona

În timp ce lui Vitor Roque i se caută o nouă echipă pentru următorul sezon, Pau Cubarsi își va prelungi contractul cu Barcelona, actuala înțelegere fiind valabilă doar până în 2026.
Reprezentanții fotbalistului de 17 ani, care a fost inclus recent de conducerea clubului bluagrana pe lista jucătorilor netransferabili în această vară, au negociat noii termeni contractuali cu Deco în ultimele două săptămâni.
Noua înțelegere va fi semnată în perioada imediat următoare, în contract urmând a fi inclusă o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.
Pentru Barcelona urmează, până la finalul acestui sezon, duelurile cu Girona (în deplasare), Real Sociedad (acasă), Almeria (în deplasare), Rayo Vallecano (acasă) și Sevilla (în deplasare).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo