Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona s-a impus la limită la Cadiz și speră în continuare la titlu! Felix, eroul catalanilor

Nicu Savin

Publicat 13/04/2024 la 23:56 GMT+3

FC Barcelona a câștigat în deplasare cu Cadiz, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 31-a din La Liga. Unicul gol al meciului a fost marcat de Joao Felix, cu o execuție spectaculoasă. Catalanii s-au apropiat la 8 puncte de rivalii de la Real Madrid și ar putea relansa lupta pentru titlu dacă se vor impune în El Clasico, în etapa viitoare.

Joao Felix uderzył efektownie i celnie. Barcelona pokonała Cadiz

Credit imagine: Getty Images

Barcelona traversează cea mai bună perioadă a sezonului. Catalanii au ajuns la 5 victorii consecutive în toate competițiile odată cu succesul de la Paris din sferturile Champions League, iar în această seară și-au extins seria câștigătoare.
Real Madrid s-a impus mai devreme la Mallorca, iar echipa lui Xavi era obligată să ia toate punctele din deplasarea de la Cadiz pentru a mai păstra ceva șanse la titlu. Catalanii nu au făcut un meci extraordinar, însă au reușit să câștige. Unicul gol al partidei a fost marcat de Joao Felix, care în minutul 37 a reluat spectaculos pe spate, în urma unui corner.

Cadiz - Barcelona 0-1 | Catalanii, victorie importantă înainte de o săptămână crucială

Cei de la Cadiz au alergat toată repriza secundă după egalare, dar Barcelona s-a apărat exact, iar când fundașii au fost depășiți, Ter Stegen a fost la post. Cea mai mare șansă a gazdelor a venit în minutul, 81, dar portarul german a avut o intervenție senzațională la șutul lui Diadie Samassekou.
Odată cu victoria din această seară, Barcelona s-a apropiat din nou la 8 puncte de Real Madrid și săptămâna viitoare va avea ocazia de a relansa lupta pentru titlu, pentru că va juca pe terenul marii rivale în etapa a 32-a. O victorie pe Bernabeu ar mai păstra suspansul în ultimele 6 runde, deși e greu de crezut că madrilenii vor mai putea fi ajunși din urmă pentru că nici nu au un program foarte greu (deplasările cu Real Sociedad și Vilarreal par cele mai dificile partide).
Până la El Clasico, cele două mari rivale din Spania vor încerca săptămâna viitoare să acceadă în semifinalele Champions League. Catalanii au o șansă în plus, după ce au câștigat turul cu PSG cu 3-2, în deplasare, în timp ce madrilenii au o misiune mai dificilă, pentru că vor juca pe terenul lui Manchester City, după 3-3 pe Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo