Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona stă pe un butoi cu pulbere! Jucătorii și-au pierdut încrederea în Xavi. Laporta i-a găsit înlocuitor

Bianca Dumitru

Publicat 17/01/2024 la 13:43 GMT+2

Barcelona a fost învinsă în weekend de Real Madrid, scor 4-1, în finala Supercupei Spaniei. În urma acelui rezultat, presa internațională a scris că viitorul lui Xavi pe Camp Nou este incert, jucătorii pierzându-și încrederea în antrenorul de 43 de ani.

Xavi Hernández en un entrenamiento del Barcelona junto a varios miembros del cuerpo técnico y la plantilla.

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Xavi la Barcelona pare să se clatine, mai ales după eșecul catalanilor din Supercupa Spaniei în fața rivalei Real Madrid. În presa din Peninsula Iberică au început deja să apară diverse zvonuri potrivit cărora tehnicianul de 43 de ani are zilele numărate pe Camp Nou.
Chiar dacă s-a scris că șefii clubului au hotărât să mizeze în continuare pe Xavi, se pare că jucătorii și-au pierdut încrederea în antrenor. Conform jurnaliștilor ESPN, unii dintre fotbaliști consideră că tehnicianul nu s-a adaptat la stilul de joc al echipei blaugrana.
În plus, alții s-au plâns că Xavi nu ar fi la fel de dur cu unii dintre jucători, lucru care a provocat anumite probleme în vestiar.
Potrivit sursei citate, președintele Barcelonei, Joan Laporta, ar avea deja pregătit un înlocuitor pentru Xavi, în cazul în care se va ajunge la situația în care tehnicianul să fie demis. Cel care ar putea să-i ia locul este antrenorul echipei secunde, Rafa Marquez.
Citește și:

XAVI, DISPUS SĂ RENUNȚE LA O SUMĂ MARE DE BANI DACĂ VA FI DAT AFARĂ DE BARCELONA

Xavi are contract cu Barcelona până în vara lui 2025, astfel că teoretic, în cazul în care conducerea decide să îl dea afară pe tehnician în vară și să îi rezilieze contractul, acesta ar trebui să primească o sumă considerabilă de bani.
Cu toate acestea, legenda clubului blaugrana ar fi dispusă să renunțe la banii pe care ar trebui să îi încaseze, pentru ca formația lui de suflet să nu aibă de suferit deloc pe plan financiar, un gest superb din partea lui Xavi.
Antrenorul de 43 de ani a ajuns pe banca Barcelonei în noiembrie 2021 și a reușit să câștige încă din al doilea sezon două trofee importante, respectiv titlul de campion și Supercupa Spaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo