Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Căpitanul Realului și-a anunțat intenția de a pleca! Cine l-ar putea înlocui din sezonul viitor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/04/2024 la 21:34 GMT+3

Nacho Fernandez, căpitanul Realului, a informat clubul că vrea să plece la finalul acestui sezon. Contractul său se încheie la capătul stagiunii, iar fotbalistul de 34 de ani nu își dorește să continue pe Santiago Bernabeu.

Nacho (Real Madrid).

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Nacho Fernandez a ales să nu își mai prelungească înțelegerea cu Real Madrid, echipă la care evoluează de 23 de ani, de când avea 11 ani. Fundașul iberic a informat clubul cu privire la intenția sa de a pleca.
Internaționalul spaniol nu își dorește să continue alături de echipa la care a evoluat pe tot parcursul carierei. Contractul său se va încheia la finalul acestui sezon, iar acesta va deveni jucător liber de contract.
Chiar dacă a îndeplinit adesea un rol secundar, Nacho Fernandez a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului din ultimul deceniu. Câștigător a 5 Ligi ale Campionilor, acesta a bifat nu mai puțin de 355 de prezențe în tricoul "blanco".
Citește și:

Leny Yoro, înlocuitor pentru Nacho

Astfel, conducerea Realului trebuie să caute un nou fundaș central pentru sezonul viitor, ca înlocuitor pentru Nacho. Liderul din La Liga se interesează de mai multă vreme de tânărul apărător central al lui Lille, Leny Yoro.
La doar 18 ani, acesta este titular la fosta campioană a Franței și a atras atenția Realului în urma evoluțiilor constante din Ligue 1 și Conference League. Fabrizio Romano a dezvăluit că Realul a luat deja legătura cu agentul francezului, astfel un transfer în următoarea perioadă de mercato este foarte posibil.
Leny Yoro a evoluat în 39 de partide pentru Lille în acest sezon. Tânărul fundaș central reprezintă o amenințare și în careul advers, acesta fiind marcator a 3 goluri în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo