Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, răspuns genial la adresa contestatarilor, înaintea meciului contra Barcelonei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 20/04/2024 la 17:55 GMT+3

Carlo Ancelotti a prefațat meciul contra Barcelonei de mâine seară, dar nu a ezitat să răspundă contestatarilor, după remarcile primite din cauza jocului defensiv prestat împotriva lui Manchester City, pe Etihad.

Carlo Ancelotti en la rueda de prensa previa al Real Madrid-Barcelona de la jornada 32 de LaLiga 2023/24

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Real Madrid se pregătește pentru ultimul Clasico al sezonului, la doar câteva zile după ce a reușit să se califice în semifinalele UEFA Champions League. Elevii lui Carlo Ancelotti au șansa să se distanțeze la 11 puncte de Barcelona, în fruntea La Liga.
Întrebat despre criticile primite în urma jocului prestat pe Etihad, Carlo Ancelotti a dat un răspuns genial, în cadrul ultimei conferințe de presă: "Nu mă surprind criticile. Fiecare poate avea părerea lui. Trebuie să joci bine atât cu mingea, cât și fără minge. În unele meciuri ai mingea mai puțin decât ar fi normal.
Am jucat foarte bine. N-am găsit un singur fan al echipei noastre care să fie supărat. Toți sunt fericiți și de asta sunt și eu fericit”, a spus acesta, citat de Marca.
Citește și:

Ancelotti: "Suntem foarte aproape de titlu"

Meciul de mâine dintre Real Madrid și FC Barcelona va fi primul disputat pe noul Santiago Bernabeu, de când casa Realului a fost renovată complet. Madrilenii au nevoie de victorie pentru a se apropia și mai mult de un nou titlu de campioană, cel cu numărul 36:
"Suntem foarte aproape de titlu, dar o să jucăm împotriva unei echipe foarte competitive. Se descurcă foarte bine în ultimul timp. Va fi Clasicul obișnuit, egal, competitiv, dar va fi o oportunitate de a câștiga titlul", a declarat tehnicianul italian.
Între timp, omologul său din tabăra Barcelonei, Xavi, a recunoscut că acest meci a devenit cel mai important al sezonului pentru echipa catalană: ”Mâine avem oportunitatea să ne conectăm la campionat. A devenit cel mai important meci al sezonului. Vom întâlni un Real Madrid puternic, mai ales după ce au eliminat cea mai bună echipă din lume, pe Manchester City. Această echipă este dornică să lupte pentru titlu”, a declarat Xavi, conform sursei citate.
Real Madrid și FC Barcelona își dau întâlnire duminică seara de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, unde vor disputa ultimul El Clasico al sezonului, care ar putea decide campioana, sau să strângă lupta la titlu, cu 6 meciuri rămase din actuala stagiune.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo