Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti vrea să scape de un jucător de la Real Madrid! De ce i-a cerut lui Florentino Perez să-l vândă

Bianca Dumitru

Actualizat 26/11/2023 la 09:48 GMT+2

Carlo Ancelotti a început să se pregătească pentru peroada de mercato din iarnă. Antrenorul celor de la Real Madrid i-ar fi transmis lui Florentino Perez că poate să-i caute un nou angajament lui Ferland Mendy, de serviciile căruia nu mai are nevoie.

Carlo Ancelotti in conferenza stampa prima di Napoli-Real Madrid - Champions League 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Perioada de mercato de la începutul anului 2024 este tot mai aproape, iar oficialii cluburilor din toată lumea încep să-și facă planuri pentru transferurile dorite.
Deși Real Madrid nu obișnuiește să aducă foarte mulți jucători în fereastra din iarnă, în acest sezon "galacticii" vor avea nevoie cel puțin de un atacant, după accidentarea lui Vinicius Junior.
În plus, clubul blanco ar putea încerca în următoarele luni să scape de un jucător. Este vorba despre Ferland Mendy, de care Carlo Ancelotti nu consideră că mai are nevoie.
Potrivit presei din Spania, antrenorul i-a spus lui Florentino Perez să-l vândă pe Mendy pentru că și-a pierdut încrederea în el, performanțele sale defensive fiind în scădere începând din sezonul trecut, când francezul s-a confruntat cu mai multe probleme medicale.
Ferland Mendy mai are contract cu madrilenii până în 2025 și este cotat de site-ul Transfermarkt la 20 de milioane de euro. În vară, el a fost dorit în Arabia Saudită, dar atunci transferul nu s-a concretizat.
Citește și:

CARLO ANCELOTTI CRED CĂ XABI ALONSO AR FI UN ANTRENOR POTRIVIT PENTRU REAL MADRID

Carlo Ancelotti este în ultimul an de contract cu Real Madrid și presa internațională a scris în ultimele luni că italianul nu va mai continua pe Santiago Bernabeu din vara lui 2024, urmând să preia naționala Braziliei. "Don Carlo" a evitat până acum să vorbească despre viitorul său și rămâne fidel acestei strategii.
Chiar dacă viitorul lui Ancelotti la Real Madrid este incert, presa din Spania a speculat mult în ultimele luni despre potențialul său succesor. Xabi Alonso ar fi primul pe lista lui Florentino Perez, fostul mijlocaș al Realului având un start fabulos de carieră la Bayer Leverkusen, formație pe care a transformat-o într-un timp foarte scurt într-o forță a fotbalului german.
În acest weekend, Ancelotti a fost rugat să comenteze posibilitatea ca fostul său jucător să ajungă pe banca lui Real Madrid, iar acesta a fost cât se poate de clar.
"În primul rând, îi mulțumesc. A fost un jucător de o calitate impresionantă și are o carieră fantastică. Are calitatea să facă această meserie, are cunoștințe, personalitate.
Este unul dintre antrenorii care îmi plac cel mai mult, alături de Thiago Motta. Îmi place foarte mult cum joacă echipa lui. Are profil de antrenor al lui Real Madrid, deoarece cunoaște clubul și este foarte îndrăgit", a declarat Ancelotti.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo