Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Câte etape de suspendare a primit Jude Bellingham, după eliminarea din meciul cu Valencia

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2024 la 14:08 GMT+2

Real Madrid a obținut doar o remiză în weekend, scor 2-2, pe terenul celor de la Valencia, într-un meci contând pentru a 27-a etapă din La Liga. La finalul partidei, Jude Bellingham a fost eliminat, iar astăzi a aflat cât va lipsi de pe teren după cartonașul roșu încasat.

Gesperrt: Jude Bellingham

Credit imagine: SID

Real Madrid a obținut doar un punct în weekend, din deplasarea pe terenul celor de la Valencia, meciul contând pentru a 27-a etapă din La Liga încheindu-se cu scorul de 2-2.
Partida a fost marcată, în ultimele secunde, de o situație controversată. Madrilenii au marcat prin Jude Bellingham, dar centralul fluierase deja finalul. Au urmat proteste vehemente, iar englezul a fost eliminat.
Astăzi, mijlocașul a aflat cât va lipsi de pe teren după cartonașul roșu încasat sâmbătă seară. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Bellingham a fost suspendat pentru următoarele două etape.
Englezul de 20 de ani va rata, astfel, duelurile cu Celta Vigo și Osasuna, urmând a reveni în campionat pentru meciul cu Athletic Bilbao, programat pe 31 martie.
Citește și:

DE CE A FOST ELIMINAT BELLINGHAM, DUPĂ VALENCIA - REAL MADRID 2-2

După eliminarea lui Jude Bellingham, arbitrul Gil Manzano a notat în raport că a luat decizia pentru că mijlocașul Realului a folosit un limbaj neadecvat.
"În minutul 99, jucătorul Bellingham Jude Victor William a fost exclus din următorul motiv: după terminarea jocului și aflat încă pe teren, a alergat spre mine cu atitudine agresivă și a strigat, repetând în mai multe rânduri: 'Este un nenorocit de gol. Mingea era în aer'", a scris Manzano în raport.
Jude Bellingham, alături de alți fotbaliști de la Real Madrid, a considerat că golul trebuia validat, pentru că mingea era deja în aer către careu în momentul în care centralul a fluierat. Reluările au demonstrat, însă, că arbitrul a dus fluierul la gură înainte ca Brahim Diaz să centreze.
Astfel, golul a fost anulat corect, iar Gil Manzano poate fi acuzat cel mult de o decizie neinspirată, aceea de a pune punct meciului într-un moment în care madrilenii erau într-o fază periculoasă.
În urma remizei cu Valencia, Real Madrid are un avans de 7 puncte, în fruntea clasamentului din La Liga, în fața celor de la Girona și 8 puncte în fața Barcelonei, care completează podiumul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo