Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai bine investite 103 milioane de euro! Unde ar fi fost Real Madrid în clasamentul din La Liga fără Jude Bellingham

Bianca Dumitru

Actualizat 03/09/2023 la 11:47 GMT+3

Real Madrid a obținut aseară o nouă victorie în prelungiri, datorită unui gol marcat de Jude Bellingham, care a adus până acum 3 din cele 4 victorii obținute de "galactici". Dacă nu l-ar fi transferat, echipa lui Carlo Ancelotti ar fi fost acum în jumătatea inferioară a clasamentului din La Liga.

Jude Bellingham of Real Madrid celebrates after scoring a goal during the Spanish La Liga week 4 football match between Real Madrid and G

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este lider în clasamentul din La Liga după 4 etape, având 12 puncte și un golaveraj de 8-2. Aseară, echipa lui Carlo Ancelotti a obținut în cel de-al cincilea minut de prleungiri victoria cu Getafe, scor 2-1, în urma unui gol marcat de Jude Bellingham.
Englezul, cel mai scump transfer realizat de o echipă din Spania în această vară (103 milioane de euro), a fost decisiv până acum în 3 din cele 4 meciuri disputate în campionat.
Concret, fără golurile marcate de Bellingham, Real Madrid nu ar fi obținut decât una dintre cele 4 victorii de până acum, în celelalte meciuri înregistrând rezultate de egalitate.
Iată cum s-ar fi încheiat meciurile lui Real Madrid fără Jude Bellingham:
  • Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1 (scor real 0-2)
  • Almeria - Real Madrid 1-1 (scor real 1-3)
  • Celta Vigo - Real Madrid 0-0 (scor real 0-1)
  • Real Madrid - Getafe 1-1 (scor real 2-1)
Astfel, în loc de 12 puncte cât au acum, "galacticii" ar fi avut doar 6 puncte și un golaveraj de 3-2, cu care s-ar fi aflat pe locul 10 în clasamentul din La Liga.
Dacă luăm în considerare și assist-urile, Real Madrid ar fi pierdut meciul cu Almeria, pentru că Bellingham i-a dat pasa decisivă lui Vinicius pentru golul de 1-3. Astfel, echipa lui Carlo Ancelotti ar fi avut doar 5 puncte după primele 4 etape ale campionatului și ar fi fost pe locul 13.
Citește și:

Jude Bellingham: "Pentru asta m-au transferat"

După meciul cu Getafe, Jude Bellingham a vorbit despre prestația echipei sale și despre atmosfera de pe teren propriu. Englezul a spus că pentru astfel de momente (ca cel de la golul din minutul 90+5) a fost transferat și a dezvăluit că nu a mai auzit niciodată ceva atât de zgomotos ca tribunele stadionului Santiago Bernabeu după reușita sa.
"A trebuit să fim foarte răbdători. Meciul a fost cam agitat. Adversarii au fost foarte determinați, au atacat. Văd că jucăm bine în a doua repriză. Și l-am văzut pe Lucas dând startul unui atac. Nu e cel mai frumos, dar este nevoie de multă muncă mentală pentru a-ți da seama unde ar putea ateriza mingea.
Jucând în deplasare, cu suporterii rivali, am jucat bine. Aici, reacția a fost bună și nu poți cere mai mult. Când dominăm, suntem de neoprit. Cu acești coechipieri… încerc să joc mai bine cu energia lor pozitivă.
Santiago Bernabeu este cel mai zgomotos stadion. Momentul golului este cel mai zgomotos lucru pe care l-am auzit vreodată. Când au cântat 'Hey Jude', am vrut să mă opresc și să-i ascult. Picioarele îmi tremurau. Ei m-au transferat pentru astfel de momente", a declarat Jude Bellingham, citat de As.com.
Pentru Real Madrid urmează, după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, duelul cu Real Sociedad, de pe teren propriu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo