Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai scump jucător U19 transferat de Barcelona a ajuns în Spania! "Ăsta a fost visul meu"

Bianca Dumitru

Publicat 27/12/2023 la 13:03 GMT+2

Barcelona l-a transferat în vara acestui an pe Vitor Roque, fotbalist brazilian de 18 ani, care a fost lăsat în prima parte a acestui sezon să joace la Athletico Paranaense. Atacantul a ajuns astăzi în Spania, fiind prezentat de catalani pe rețelele de socializare.

Vitor Roque (Pic X account: @FCBarcelona_es)

Credit imagine: From Official Website

Barcelona s-a înțeles în vara acestui an cu cei de la Athletico Paranaense pentru transferul lui Vitor Roque, care urma să li se alăture catalanilor de la începutul lui 2024, în schimbul sumei de 40 de milioane de euro.
Brazilianul, care este cel mai scump jucător U19 transferat de clubul blaugrana, a ajuns astăzi în Spania, iar oficialii echipei de pe Camp Nou au publicat pe rețelele de socializare primele imagini cu el la Barcelona, urându-i bun venit.
Mai mult, catalanii s-au folosit de inteligența artificială pentru a crea un videoclip în care un tigru poate fi văzut plimbându-se liniștit pe gazon, acesta fiind animalul cu care este asemănat Roque.
Citește și:

Vitor Roque, încântat de transferul la Barcelona

Fotbalistul de 18 ani, care a reușit 21 de goluri în 46 de meciuri la Athletico Paranaense în 2023, s-a arătat încântat de sosirea în Europa și a vorbit despre cât de motivat este să facă o figură frumoasă la Barcelona.
"Sunt foarte fericit pentru tot ce se întâmplă în viața mea. Visul meu a fost întotdeauna să joc în Europa și să pot să o fac la un club atât de mare precum e Barcelona, acolo unde au triumfat atâția brazilieni.
Încerc să îmi lucrez psihicul în cel mai bun mod posibil pentru a putea ajunge cu multă modestie la Barcelona. Ce trebuie să fac acum este să continui să muncesc cu modestie, aici este cheia succesului, dacă voi face asta sunt sigur că lucrurile la Barca vor ieși bine.
Sper să ajung pregătit pentru provocarea pe care o presupune să joci pentru Barca, am muncit tot anul aici în Brazilia gândindu-mă la acest moment, la cum voi ajunge la Barcelona.
Filosofia mea este să muncesc, să muncesc și să muncesc... și să îmi doresc mereu mai mult, asta am făcut în Brazilia și vreau să continui și la Barca", a declarat Roque, conform presei din Spania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo